Să facem cunoștință

Îmi place să fiu o femeie activă. Pe lângă un job de office, sunt mereu conectată la viața socială și culturală a orașului meu. Atât cât îmi permite timpul,  particip la conferințe de beauty, merg la seminarii de dezvoltare personală și profesională, sunt prezentă la training-uri și cursuri de business, încerc mereu să mă îmbunătățesc ca om, ca femeie, ca profesionist.
Dintr-o dorință mai veche, dar mereu prezentă în minte, m-am decis să mă aventurez în lumea blogurilor. Îmi place să scriu, deși nu sunt un profesionist, țin un jurnal și am câteva poezii. Acest blog vreau să vă inspire, să vă facă să zâmbiți și să iubiți mai mult viața!
Sunt foarte entuziasmată de acest proiect nou! Vreau să vă împărtășesc stiluri vestimentare, look-uri, să vorbesc despre beauty/ fashion/ trends, să vă dezvălui filmele și cărțile preferate, să vă expun gusturile în ceea ce privește muzica, food & drinks și locurile pe care le vizitez.
Pe final vin cu acest citat, care se potrivește de minune cu începutul acestui nou capitol – “Starting small is a great way to get started.”
Revin curând cu primul articol 😉

Eliza A.

pic

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s