Lansare de produse marca Avon

În cursul după-amiezii de ieri am participat la o conferință de beauty marca Avon ! Sunt o Avon Lady de ani buni și îmi place să iau parte la astfel de evenimente, să mă reîntâlnesc cu alți reprezentanți, lideri și femei active, să vorbim despre frumusețe și ultimele noutăți apărute!

În cadrul conferinței a avut loc lansarea noilor produse din gama Nutra Effects , care sunt perfecte pentru îngrijirea zilnică a pielii și sunt bio – conțin semințe de chia, ulei de migdale, Omega 3, vitamine și minerale.

20160923_121729

Loțiunea de corp Ultimate Moisture , este pentru o piele normală sau puțin uscată și are o formulă ușoară. O poți aplica pe corp, după dușul de dimineață și pielea ta va fi hidratată pe tot parcursul zilei.

Loțiunea de corp Deep Nourishment, este pentru pielea foarte uscată, așa cum o avem în sezonul rece,  este mai mult un tratament de hrănire al pielii. Formula cu ulei din semințe de migdale ajută la această hrănire și se absoarbe rapid. O poți încerca după baia de seară, să rămână activă pe timpul nopții, sau ori de câte ori simți nevoia de o hidratare mai intensă!

20160923_121907

Crema Velvet Soft Moisture, este o  cremă pentru  corp, față și mâini. Având 400 ml, este ideală pentru întreaga familie!

Toate aceste produse nu conțin parabeni și coloranți, sunt testate alergologic și potrivite pentru pielea normală și sensibilă.

Le-am primit cadou și abia aștept să le încerc !

prod_1190682_1_613x613

Dacă vrei și tu aceste produse, sau vrei să fii consiliată și să-ți cumperi alte produse Avon, sau pur și simplu vrei să devii un reprezentant, trimite-mi un comentariu aici pe blog, la secțiunea contact, sau scrie-mi pe eliza.abrudan@gmail.com

img_20160922_234238

Pe final, am ales citatul prezent pe unul din bannerele conferinței – “O femeie puternică este o femeie frumoasă!”

 

Pe curând!

Eliza A.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s