7 piese vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta

 

Într-o postare anterioară am vorbit despre must have-uri, pentru sezonul de toamnă. De data aceasta mă voi referi la piesele care nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei femei. Back to basic.

camasa-alba

Cămașa albă – Cămașa albă, simplă, va arată mereu bine și o vei folosi mai mult decât crezi!

tuxedo-jackets-for-women

Sacoul – Aproape zilnic port această piesă vestimentară. Fie că îl iau peste o cămașă, peste o bluză lejeră sau o bluză pe gât, la pantaloni sau fustă, look-ul meu va fi elegant și va avea stil.

jeans

Jeanșii – Nu îmi pot imagina viața fără jeanși! Sunt o parte din mine și din stilul meu. Fie că sunt evazați, drepți, tight, rupți, colorați, consider că arătă bine pe orice femeie și pornind de la ei îți poți construi o mulțime de look-uri.

black-dresss

Rochia neagră – Mereu la modă, rochia neagră este feminină, conferă eleganță și trebuie să fie prezentă în garderoba ta.

sport

Îmbrăcămintea sport  – Și dacă nu ai foarte mult timp pentru a face mișcare, nu mergi la o sală sau la aerobic, este bine să ai în dulap un costum de trening, tricou, pantaloni scurți și sneakerși. Poți face o plimbare cu prietena ta sau cățelul, poți să mergi cu bicicleta sau să faci cumpărăturile într-o ținută confortabilă.

geaca-piele

Geaca de piele  – Geaca de piele este cea mai bună investiție! O vei purta primăvara, în unele seri sau dimineți mai reci din vară și până toamna târziu. Arată foarte bine la jeanși cu pantofi cu toc, peste o rochiță înflorată cu bocanci, și, chiar la teniși cu tricou și pantaloni colorați.

Lenjeria din dantelă – Pur și simplu trebuie să o ai ! 😉

Sper că ți-au fost de folos sfaturile mele și aștept să-mi lași și tu comentarii cu piesele vestimentare nelipsite din garderoba ta !

 

Pe curând!

Eliza A.

pic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s