Campania Vieți Împlinite

Am făcut o schimbare de look! M-am tuns.

De mult voiam să o fac, dar nu știam exact ce vreau. Tocmai când să mă hotărăsc asupra unui stil, am dat peste o postare a Danei Rogoz, de pe Instagram. Și ea s-a tuns, dar a făcut și o donație.

Așa am aflat de campania Vieți Împlinite – BraveCut și de Fundația Renașterea. Această campanie se derulează  începând cu 1 octombrie 2015, și datorită ei sunt realizate peruci pentru bolnavii de cancer.

Nu am stat foarte mult pe gânduri și m-am decis să donez și eu pentru un astfel de scop. Am intrat pe site-ul fundației și am căutat mai multe informații.

Poți să donezi părul tău prin 2 modalități:

  1. Dacă ești din București și Cluj, pe site –ul respectiv, există o listă cu saloanele partenere implicate în campanie.
  2. Dacă ești din alte orașe, poți merge la salonul tău preferat, iar condiția pentru donare este ca tunsoarea să aibă minim 15 cm. Pui codița într-un plic și o trimiți la – Fundația Renașterea, adresa: str. Virgil Plesoianu, nr. 87, sector 1, București .

Eu am ales singurul salon partener din orașul meu, GETT’S Color Bar Hair Salon , aflat în Iulius Mall Cluj, la etajul 1.

received_1147317868668966

Am sunat  înainte pentru o programare la nr. de telefon – 0264 555 777.

M-au primit cu zâmbetul pe buze. Este un salon foarte mișto, modern și luminos. De mine s-a ocupat hairstilyst –ul Teodora Pandrea.  Mi-a făcut poze (before/after) și am completat un formular  în care mi-am scris datele personale și cum că sunt de-acord cu donarea.

M-am aranjat în scaun, și în timp ce povesteam mi-a împletit părul. M-a întrebat dacă sunt pregătită și am zis DA ! A început să-mi taie codița; cu totul au fost 20 cm de păr.

received_1147316148669138

Sunt foarte mândră să pot contribui la această campanie și îmi place cum a ieșit  noul meu look. Este un look fresh, un păr mediu și drept.  Mulțumesc Teodora Pandrea!

Mai trebuie să știți că serviciile oferite de către salonul GETT’S Color Bar Hair Salon, în cadrul acestei campanii, sunt gratuite.(spălat, tuns, coafat)

Pe final vă las cu un citat preluat de pe site-ul fundației – „Vieți împletite este un proiect pe cât de util pe atât de sensibil și suntem extrem de fericiți că există multe persoane care și-au dorit să doneze păr pentru ca femei afectate de cancer să poată fi din nou încrezătoare purtând o perucă frumoasă din păr natural pe care nu și-ar fi putut-o permite fără ajutorul semenilor. Cred că ar fi un frumos dar să putem oferi un număr din ce în ce mai mare de asemenea peruci așa că vă așteptăm în continuare în saloanele partenere Fundației Renașterea dacă vă hotărâți să oferiți un pic de fericire!” a declarat Andreea Esca, Ambasador al Fundației Renașterea.

Contribuie și tu !

 

Pe curând.

Eliza A.

e927b42d-1403-482a-a35e-bf1393e77d78

One thought on “Campania Vieți Împlinite

  1. Pingback: Când nu știi ce să faci, fă bine ! – Eliza A. – beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s