Machiajul, my Beauty Tips

Vreau să împărtășesc cu tine tips-urile mele legate de machiaj.

Mă machiez zilnic, în funcție de starea pe care o am, de agenda pe care o am, îmi place să fiu creativă! Machiajul îmi dă mai multă încredere în mine, mă face să mă simt mai frumoasă și mai apreciată.

Tenul meu este normal , spre puțin uscat. Înainte să mă machiez, întotdeauna îmi curăț fața cu lapte demachiant sau folosesc o loțiune tonică și după mă spăl cu apă călduță. Tamponez cu prosopul  ușor și aplic o cremă de zi, pentru hidratare. Folosesc una cu Spf 25. Este important să îți protejezi tenul de razele solare, mai ales vara dar și în sezonul rece, folosind un Spf mai mic.

18271

Dacă sunt obosită, folosesc o cremă de ochi, sub și pe pleoape. Aștept să intre în piele câteva minute și aplic fondul de ten. Cel mai bine se uniformizează aplicându-l direct cu degetele. Sunt persoane care folosesc și baza de machiaj înaintea aplicării fondului de ten, dar în cazul meu, trec peste acest pas, fiindcă am un ten ok și nu vreau să îl încarc.

Folosesc un fond de ten illuminating, ușor, cu o nuanță asemănătoare tenului meu, dar vara merg pe o nuanță puțin mai închisă. Fixez fondul de ten cu o pudră incoloră, aplicată cu o pensulă medie. Sprâncenele mi le aranjez cu un creion,  nuanța brown închis și le finisez cu fardul special pt sprâncene.

perfect-eyebrows

Paleta mea cu fardurile de ochi conține atât culori mate, cât și luminoase. Peste zi nu combin mai mult de două nuanțe, iar acestea sunt complementare. Dacă folosesc  eyeliner , pot să îl combin cu o culoare de fard mată, nude sau ceva soft pink, sau merg pe o singură culoare luminoasă, gold, silver, etc.

Având ochii deschiși la culoare, pentru evidențierea lor folosesc un creion alb de contur. Seara aplic farduri mai închise , gen smokey eyes, și câteodată mă conturez în interior cu un creion negru. Să nu uit de blush. Îl folosesc în zona pomeților, pentru mai multă culoare și strălucire în obraji.

lipstick

De obicei nu-mi conturez buzele și aplic direct rujul. Când o fac, aleg un creion mai închis decât nuanța rujului pe care urmează să o aplic, și după pe centrul buzelor folosesc un ruj mai deschis, astfel buzele primesc o profunzime. Ador rujurile! Am o varietate de culori, peste 20, nuanțe calde, reci, intense, nude.

blazing-black-smokey-eyes1

La sfârșit, mascara blackest black, cu mult volum și rezistent la apă! Când mă retușez peste zi, am la mine un corector, creionul negru, blush-ul și rujul !

Seara demachierea e sfântă! Crema de noapte, dacă simt nevoia de mai multă hrănire.

Pe final, sper că ți-au fost de folos tips-urile mele pentru make-up.

Aștept comentariile și sugestiile tale.

 

Pe curând,

Eliza A.

3605532561783_hypnose_doll_eyes_162072_01_1_a_3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s