Viață după viață – EcoUrna

Un fost coleg de liceu s-a apucat de un business inedit. Îmi place ideea și povestea din spatele ei.  

Alex are o familie frumoasă – soția Monica, împreună cu fetița lor Leea, și cei 2 căței, Rico și Thor. Legătura strânsă dintre ei și cei 2 căței, l-a făcut pe Alex să-și dorească, ca în momentul despărțirii de aceștia, să le celebreze sfârșitul printr-un nou început, prin ceva special.

Așa a luat naștere EcoUrna, ineditul produs care oferă posibilitatea de a păstra vie memoria celor dragi într-o manieră naturală, transformând astfel procesul morții în regenerare și  întoarcere la viață.

prezentare-urna-bios-1

Această urnă este destinată atât persoanelor cât și animalelor de companie. Ea este alcătuită din două părți; partea superioară și cea inferioară. Parte superioară are rolul de a eficientiza creșterea unei plante și conține un sigiliu, o sămânță la alegere, turbă de cocos amestecată cu nutrienți și vermiculit, iar partea inferioară are scopul de a depozita cenușa rezultată din incinerarea persoanei dragi sau a animalului de companie.

urna-bios-detalii-copaci

Mi-ar fi plăcut și mie ca acum, pisica mea Otilia, cu care mă jucam când eram mică, și era cea mai bună companioană a mea, să fie un copac semeț în grădina casei, să fie locul preferat unde să mă reculeg și unde pot să admir crengile pline de flori primăvara, sau frunzele colorate în miez de toamnă. Otilia să fie acum, doza mea de oxigen!

urna-bios-pentru-animale

„Într-adevăr, când vine vorba despre incinerarea unei persoane, oamenii sunt reticenți din cauza religiei însă Urna Bios ofertă o alternativă la înmormântările clasice datorită costurilor reduse și a spațiilor tot mai limitate în cimitire, ceea ce începe să reprezinte o problemă reală în România” spune Alex.

Este primul business de acest gen la noi în țară, și eu cred că va avea succes.  Oamenii sunt mai deschiși și vor conștientiza avantajele acestui produs, îi vor înțelege mesajul – Viață după viață! Firma mamă din Spania are deja colaborări în peste 30 de țări în toată lumea iar Alex împreună cu echipa sa a primit exclusivitatea pe România.

urna-bios-plantare-2

Produsul Urna Bios este și eco-friendly, adică este 100% biodegradabil, regenerabil și nu dăunează mediul înconjurător, iar partea inferioară a urnei nu are dată de expirare.

Bravo Alex! Da, îmi place!

Voi ce părere aveți ?

https://www.facebook.com/EcoUrnaRomania

 

Pe curând,

Eliza A.

pic2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s