5 stiluri vestimentare în vogă

Hey, hey, hey

Știm prea bine că suntem interesate de ce este nou în materie de beauty & fashion! Mereu căutăm piese noi pentru garderoba noastră și ne folosim creativitatea pentru a ne adapta ținuta perfectă. Azi vreau să vorbim despre ce se mai poartă, ce stiluri vestimentare sunt în această perioadă la modă! M-am documentat temeinic și vă prezint câteva din stilurile prezente:

Luciri de vinil

Vedeta anilor ’80 – vinilul, este din nou în prim plan! Și dacă nu ești adepta unui stil rock, poți combina o pereche de pantaloni black lucioși cu un pulover de cașmir și bocanci din piele întoarsă, sau un sacou de vinil roșu cu o rochiță neagră și cizme peste genunchi. Orice piesă din acest material dă o notă pop-rock ținutei tale și o face specială.

ece-sukan-by-styledumonde-street-style-fashion-blog_mg_9231-700x1050

Accentul pus pe accesorii

Una din tentațiile irezistibile ale acestei perioade sunt accesoriile! Ele ne pun în valoare ținuta și fac diferența între banal și uauuu! Din categoria biju-urilor, se poartă mult perlele, coliere cu perle, broșe, brățări, inele, chiar și accesorii de păr cu perluțe.  Un singur cercel supradimensionat purtat este foarte chic. Chockerele din piele, simple, sunt un accesoriu cool. Gențile cu blană și ochelarii fără dioptrii sunt și ei la modă. Trebuie să le ai! 😉

combine_images2

Stilul boyfriend

Ne place să purtăm cămașa iubitului sau jeanșii drepți, masculini, cu un număr mai mare, ne vin foarte bine. La fel și un sacou cu umerii lăsați poate arăta mișto peste o salopetă delicată sau o rochie nude cu pantofi stiletto. Un singur element masculin este de ajuns pentru a nuanţa întreaga ţinută, fără să fie nevoie să-ţi ascunzi feminitatea. Like, like, like!

combine_images3

Stilul baroque

Când vrei să ieși seara în oraș cu prietenele sau iubitul ai nevoie de un look dramatic dar în același timp romantic. Sunt la modă botinele de catifea și rochiile cu dantelă, pantalonii cu imprimeuri baroc și jachetele animal print. Drama rules 😉

combine_images

Pantofii cu platforme

Spune DA unei perechi de pantofi cu platforme. De la tenișii cu platformă până la botinele cu toc și platformă, aceștia sunt prezenți în magazinele sezonului acesta. Mie îmi plac.

combine_images4

Spor la shopping!

Și citatul de final – “Feel as good as you look.”

 

Pe curând,

Eliza A.

pic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s