Avon Life – Trăiește viața din plin

Salutare,

Într-una din zilele trecute am participat la o nouă conferință  marca Avon! Ca Avon Lady și consumatoare de ani buni a produselor acestui brand internațional, particip mereu la astfel de evenimente. Îmi face plăcere să mă revăd cu celelalte colege, reprezentanți și lideri Avon, și să aflu toate noutățile în materie de beauty.

alife

În cadrul acestui eveniment a avut loc lansarea noului parfum AVON LIFE, semnat de unul dintre cei mai cunoscuți designeri ai lumii, Kenzo Takada. Acesta a ales să colaboreze cu Avon și să creeze un parfum floral, special și delicat, care, în momentul în care este purtat, să te inspire să apreciezi lucrurile mici din viața ta și să te facă să trăiești fiecare moment din plin!

premiera_avon_kenzo_takada_111

Designerul japonez a declarat, în cadrul conferinței  de presă de la Varșovia, unde a fost și lansarea oficială a colecției de parfumuri AVON LIFE, că își dorea de multă vreme să creeze o aromă care să fie accesibilă femeilor din lumea întreagă, care să vorbească despre frumusețe, optimism și intensitatea cu care trebuie să trăiești zi de zi!

avon-life-aromat

Violeta este simbolul acestui parfum și a fost folosit de către Kenzo Takada, atât în compoziția sa cât și la design-ul sticlei Avon Life. Apa de parfum AVON LIFE pentru Ea, face parte din categoria floral-lemnoasă și are ca note de vârf irisul, nufărul și violeta. Apa de toaletă AVON LIFE pentru El este din categoria lemnos-aromată cu note vibrante de lemn de cedru, piper negru și frunze de violetă.

Mulțumesc echipei pentru cadoul primit, un set compus din parfumul Avon Life pentru Ea (50 ml), loțiunea de corp Avon Life pentru Ea (150 ml) și spray-ul  parfumat Avon Life pentru Ea (75 ml). Se simte foarte plăcut pe pielea mea și durează peste zi. Este un parfum prețios, vesel și plin de energie.

lifeeee

Merită să îl încerci și tu și să îl faci cadou unei persoane dragi !

Dacă vrei să îl comanzi acum și să-ți cumperi și alte produse AVON trimite-mi un comentariu aici pe blog, la secțiunea contact, sau scrie-mi pe adresa de email –  eliza.abrudan@gmail.com .

 

Pe curând,

Eliza A.

make_up_banner1

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s