Vreau un tatuaj

De ceva timp cochetez cu ideea de a-mi face un tatuaj. Încă nu m-am hotărât asupra unui design și nici nu știu exact zona în care vreau să fie. Ce știu este că vreau să fie subtil și plin de însemnătate.

Momentan am multe imagini în minte legat de cum ar trebui să arate, dar sunt multe opțiuni și nu mă pot hotărî asupra niciuneia. Mi-ar plăcea un simbol, precum o pasăre cu aripile deschise, un cap de leu răgând mânios sau un dreamcatcher în bătaia vântului. Aș vrea și un mesaj motivațional lângă, care să marcheze o perioadă din viața mea sau ceva care să-mi amintească mereu de ceea ce contează cel mai mult!

dreamcatcher-tattoo-in-black-ink-on-upper-back-for-girl1

Mi-am făcut tot felul de schițe și am căutat pe internet poze cu ce mă interesează. Dar e greu! Vreau să iasă perfect și să nu îl regret niciodată! Sunt păreri împărțite și multe discuții pe acest subiect, dar consider că cel mai important este ce vrei tu cu adevărat. Trebuie să știi sigur că vrei să o faci și că acest lucru te va face să te simți mai bine în pielea ta și nu este doar o chestie de moment. Gândește-te bine înainte de a te decide și nu te lăsa influențat de părerile celorlalți, prea tare. 😉

bird-tattoo-design-on-back-tb1014

Nu mi-e frică de acele aparatului de tatuat. Știu că va fi dureros, nu are cum să fie altfel. E un fel de acupunctură neplăcută. Dar mai știu că mă voi lăsa pe mâna unui profesionist și totul va ieși cum trebuie.

Sunt multe saloane profesionale, de acest gen, în Cluj Napoca. Chiar în centrul orașului, pe bulevardul Eroilor găsești Old Bastards Tattoo, tot în zonă centrală, pe strada Regele Ferdinand este Bizzzart Tattoo & Piercing sau BasTattoo & Gallery Art Caffe pe Constantin Brâncuși 114. Acestea sunt unele dintre cele mai cunoscute.

9fe13fc40d699fc580078e0603735132

Este foarte important ca salonul în care se va face tatuajul să fie curat și luminos, să se utilizeze instrumente ușor de curățat și sterilizat, profesionistul să aibă mănuși de protecție în timpul procedurii, iar zona în care se face tatuajul să fie bineînțeles dezinfectată înainte de procedură. Dar până acolo cel mai ok  ar fi să te consulți cu persoana care-ți va realiza tatuajul, să o cunoști mai bine, să îi ceri să îți arate lucrările sale, să îți facă mai multe schițe cu ce îți dorești, să vezi cum expune ideile tale pe hârtie.

005d59c0ec730b2f1aea1cde871aced5

Cea mai bună perioadă pentru astfel de procedură este toamna sau primăvara, când nu este foarte frig și nu ne expunem pielea la razele soarelui. Așa zona se vindecă mai repede și tatuajul nu are de suferit.

După procedură, pielea tatuată are nevoie de un proces de îngrijire corespunzător, iar pașii aceștia ți va explica artistul tatuator ales. Rămâne să mă decid, dar nu mă grăbesc.

Vă aștept cu poveștile voastre despre tatuaje și alte comentarii pe acest subiect, pe adresa de email – eliza.abrudan@gmail.com sau la secțiunea contact. Mulțumesc.

 

Pe curând,

Eliza A.

lion-head-tattoo-for-girl-on-back

3 thoughts on “Vreau un tatuaj

  1. Hello!!! … Treaba asta cu tatuatul este f ciudata. Cand mi-am facut primul tatuaj eram convinsa ca nu am sa repet experienta, pentru ca a fost dureros. Insa, iata ca au trecut 3 ani de atunci si am deja programare pt al 2-lea tatuaj, care va fi un dreamcatcher 😅. Succes in cazul in care vei pune in practica planul de a te tatua 💋

    Like

    1. Hey Laura, mulțumesc pentru că mi-ai împărtășit experiența ! Pot să știu la ce salon mergi tu ? Da, îmi doresc să merg mai departe cu acest plan în viitorul apropiat! Voi scrie oricum despre experiență ! Toate cele bune! 💋

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s