Pe unde îmi beau cafeaua?

Bună dragilor,

Sunt o iubitoare de cafea. Ritualul meu de dimineață include neapărat și o cafea aromată, care să îmi dea energia de care am nevoie peste zi. După ce iau micul dejun acasă și sunt gata de plecare, în drumul meu spre birou îmi place să mă opresc undeva în centrul orașului, și să savurez o cafea bună. Când nu am timp, îmi iau coffee to go și o beau pe balconul biroului sau în fața laptopului, citind un articol interesant de pe net.

Este plin orașul de cafenele și asta e bine. Ai de unde să alegi și poți tot timpul să mergi  într-o locație diferită. Azi vă prezint un Top 5 cafenele centrale, într-o ordine oarecare, unde merită să te oprești dimineața la cafea.

coffee-to-go

MERON

O locație superbă cu vedere la stradă, situată pe Napoca nr. 3. Aici poți să savurezi un cappuccino grande (300 ml) sau o cafea black cu biscuiți, muffin sau cookies. Au și serviciul coffee to go, dar e păcat să nu rămâi acolo!

photo1jpg

ROOTS

Un local micuț de pe bulevardul Eroilor nr. 4. Este defapt un coffee shop și un wine bar,  pe seară. Îmi place mult designul, o combinație de lemn și lumini, iar sortimentul cafelelor este foarte variat și special.

7498645_3jmhrrv5hs6zdjnujzjv2hz-divyfli_cdff45muiyk

SISTERS

O cafenea cu renume în Cluj. Aici te întâmpină multă lume binedispusă și muzică mișto. Un plus este că poți veni și cu cățelul la coffee, iar vara poți sta pe terasă.

7k6c7992

OLIVO

Tot pe Bulevardul Eroilor găsim OLIVO. Dacă vrei o cafea cu origini și muzică jazz este locul potrivit pentru asta! Au și serviciul coffee to go iar la prânz  și seara te poți întoarce să mănânci. Este un bistro elegant și pentru pretențioși.

cafea-n8

N8 COFFE & SOCIAL AFFAIRS

Un loc confortabil și liniștit, pe strada Universității nr. 8. Prețurile sunt mai mici, dar asta nu înseamnă că nu au mâncare și cafea ok. Poți să iei și la pachet – un cappuccino și un croisant este 7.5 lei 😉

Aștept părerile și sugestiile tale la secțiunea contact sau pe email: eliza.abrudan@gmail.com, și de ce nu, topul cu barurile/cafenele preferate din orașul tău.

 

Pe curând,

Eliza A.

Salvează

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s