Un accesoriu de poveste

Bună dragelor,

Azi vreau să vorbim despre accesorii.

Un accesoriu potrivit poate face diferența dintre o ținută banală și una uauuu!

Așa cum ne asortăm rochia cu cele mai frumoase bijuterii și purtăm cei mai fini pantofi, atunci când ieșim într-o seară la operă sau la o petrecere privată, trebuie să fim chic și la locul de muncă. Felul în care ne îmbrăcăm zi de zi contează! În primul rând ne dă mai multă încredere în noi și apoi prin ținuta noastră inspirăm respect față de cei cu care intrăm în contact.

descarcare

Mi-am dat seama că lipsea ceva din look-ul meu la office și am început să caut pe net magazine specializate în materie de accesorii. Am descoperit produsele Vania Szasz, de care m-am îndrăgostit pur și simplu. Îmi completează impecabil ținutele business.

papioane-4

De la papioane simple, la cele cu imprimeu și cu perluțe, foarte frumos lucrate și din materiale de calitate până la eșarfe, pentru această perioadă friguroasă și accesorii de lux, precum broșele handmade și papioanele Luxury, toate le găsești pe pagina – http://www.vaniaszasz.ro/

image7

Eu mi-am comandat papionul Aquamarine, ce are o culoare intensă, pe gustul meu, vesta Mandy pe care să o port la birou, peste o cămașă sau o bluză casual, și setul Gentleman, care este momentan la promoție și voi profita să îl achiziționez pentru soțul meu. Setul conține o cravată superbă și o batistă fină, ideale pentru o ținută elegantă și cu bun gust.

cravate-vania-szasz-2

Poți să faci și un cadou prietenei tale, mamei sau colegei de serviciu, mai ales că se apropie și perioada sărbătorilor. Oferă-i în dar un gift card by Vania Szasz  – http://www.vaniaszasz.ro/index.php/gift-card-100.html. O vei surprinde plăcut și își va putea comanda papionul preferat sau broșa mult dorită.

Îți recomand cu cea mai mare încredere accesoriile Vania Szasz!

photo

Iar pe final, mi-a plăcut foarte mult mesajul lor – “Frumusețea adevărată stă în caracter, noi doar o accesorizăm.”

 

Pe curând ,

Eliza A.

luxury-collection-category__1461588306_89-37-114-160

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s