Un strop de strălucire

Am răsfoit zilele trecute ultimul număr al Glamour Magazine, ediția de noiembrie, pe care v-o recomand cu multă căldură.

page_1_thumb_large

Pe lângă trucurile de beauty, ce jachete sunt la modă în sezonul rece și cum să-mi îngrijesc părul, am savurat interviurile cu artista INNA și actrița Natalie Portman, dar una din cele mai mișto secțiuni a fost cea de Glitter & Shine.

M-a dus cu gândul departe, pe tărâmul unde se poartă cele mai strălucitoare bijuterii, pantofi aurii de catifea , sacoul cu ștrasuri și rochiile cu paiete, locul unde ești admirată și deloc criticată pentru strălucirea aleasă!

pjimage

Sunt adepta strălucirii cu bun simț în vestimentație și îmi pot da seama când merg prea departe. Revenind cu picioarele pe pământ, DA, se poartă ținutele Glitter & Shine, se poartă catifeaua, rochiile lurex sau cu paiete și cele mai seducătoare bijuterii.

black-pants-gold-blouse

Așa că în următoarea sesiune de shopping îți propun să cauți acea scânteie care îți lipsește. Te las să te delectezi cu fotografiile inspiraționale și cu câteva idei de outfit-uri:

d0e22c23e6f871da37d75740bb3840bc

Classy shine look – sacoul cu ștrasuri gold, un top negru simplu, pantaloni black de catifea și pantofi stiletto metalizați.

Girly gold look – Bluză pe gât, neagră, iar peste, o rochie lungă, aurie, cu bretele subțiri, cercei supradimensionați, șosete ¾ și botine cu toc platformă.

Elegant bright look – O bluză din mătase black, pantaloni din piele aurii sau cu snakeprint, un colier large, cu multe pietre prețioase, botine înalte, negre și un palton drept, elegant de stofă.

8b184e72defcca1c960b5a71450929eb

Dacă ai adoptat un look strălucitor la un eveniment special la care ai participat, sau ai în garderoba ta piese vestimentare glitter & shine, aștept să îmi trimiți o poză cu acestea pe adresa de mail – eliza.abrudan@gmail.com  sau pe facebook-ul nostru Eliza A. – beauty blog

Voi publica cele mai reușite poze!

45e006523779a5cc38b40b61dbc363f2

Citatul de final – “Strălucirea ta nu vine doar din interior, ci și din look-ul metalizat!” 😉

 

Pe curând,

Eliza A.

pic

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s