7 obiceiuri simple de urmat

Salutare dragilor,

M-am gândit zilele trecute ce multe lucruri s-au schimbat în bine, în viața mea. Am făcut un soi de evaluare a anului ce imediat se încheie și am observat aceste mici obiceiuri de care sunt mândră că mi le-am însușit. Toate au pornit de la dorința de a mă îmbunătății personal și profesional. Sunt lucruri mici, care fac diferența și le voi împărtăși cu voi:

surprising-benefits-of-waking-up-early

Mă trezesc cu o oră mai repede

Nu sunt o persoană matinală și greu mă mobilizez dimineața, dar am observat că trezindu-mă mai devreme, am timp pentru mai multe lucruri peste zi. Încet, încet m-am obișnuit cu noul program și sunt încântată de această schimbare.

happy-breakfast-plate

Micul dejun este obligatoriu

Într-o postare anterioară am vorbit despre acest subiect legat de importanța micului dejun și v-am dat câteva exemple sănătoase pentru masa de dimineață. Nicio zi fără micul dejun! https://elizaabrudan.com/2016/11/05/7-idei-pentru-micul-dejun/

lap-ke-hoach-giam-mo-bung-moi-ngay-hieu-qua-1

2 litri de apă pe zi

E important ca pe lângă hrană să ne hidratăm corespunzător, adică cel puțin 2 litri de apă pe zi, asta și în funcție de greutatea fiecăruia. Sunt zile în care mai uit, dar mi-am pus post-ituri la birou și acasă, și încerc să mă țin de acest obicei.

agenda-datata-deluxe-a5-albastra

Agenda

Port o agendă tot timpul la mine și îmi fac notițe și pe telefon cu cele mai importante lucruri de făcut la job, sau cu cele personale – întâlniri, evenimente la care trebuie să particip, situații de rezolvat, contacte noi, orice fel de informații sunt notate în agenda de lucru.

quality-time

Viața după muncă

După ce ajung acasă de la office, mă ocup de mine, de familie, sau mă întâlnesc cu prietenii. Fie că aleg să citesc o carte, să scriu în jurnal sau pe blog, sau să ies la cinema, la teatru sau la un restaurant cu soțul sau prietenele, acesta este timpul meu, cel mai prețios!

dhs_stretchathome

Mișcare zilnică

Mișcarea este benefică atât pentru o imagine mai bună de sine cât și pentru sănătate. Acordă-ți zilnic măcar o jumătate de oră pentru a face câteva exerciții acasă, sau fă-ți un abonament la sala de fitness. Într-un post anterior m-am referit la exercițiile pe care le poți face în căminul propriu – https://elizaabrudan.com/2016/10/10/20-de-minute-de-miscare-zilnica/

4d63d2bd0c19c891473af1293d62e014

Fă-ți complimente!

Fi mai blând cu tine! Încearcă să-ți observi părțile bune. Fă-ți în fiecare zi un compliment, fie că este vorba de look-ul tău sau de o reușită profesională, și vei vedea că te vei simți mai împlinită și mai fericită. Asta fac și eu!

 

Pe curând,

Eliza A.

e927b42d-1403-482a-a35e-bf1393e77d78

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s