Flori, dragoste și emoții

Hello,

Când vine vorba de surprize, soțul meu îmi cunoaște bine gusturile, știe că în loc de cadouri scumpe, prefer să ieșim într-o seară la restaurant, sau să ne aventurăm cu mașina departe de oraș. Mai știe că prefer ciocolata și lucrurile utile, dar ca orice femeie, din când în când îmi place să primesc flori. Nu primesc des și neapărat la ocazii speciale, dar când o face, mă lasă cu gura căscată și mă reîndrăgostesc de el, de fiecare dată.

Merităm flori de la bărbații care ne iubesc și ne prețuiesc! Este o declarație frumoasă de dragoste, un strop de magie din basmele cu Feți Frumoși și Ilene Cosânzene, iar sclipirea din ochii unei femei care primește flori nu se poate compara cu nimic.

10437-1

Trandafirii sunt preferații mei! Iubesc atât trandafirii simpli cât şi acei trandafiri la cutie, care m-au surprins cu fiecare ocazie. Se păstrează ușor și durează un timp îndelungat. El a ales magazinul online www.floridelux.ro, și sincer, am primit în dar cei mai frumoși trandafiri!

Vă recomand cu multă căldură să alegeți echipa de profesioniști de la Flori de Lux. Am fost impresionată de creațiile lor, de aranjamentele unice, de seriozitatea și nu în ultimul rând de iubirea purtată pentru flori!

cutii-cu-flori-de-lux-501

Livrarea este gratuită, oriunde în țară, plata se poate face și numerar la primirea coletului, dar și online iar ce mi se pare super este că, dacă nu ești mulțumit primești 100% banii înapoi, dar nu ai cum, și cele mai pretențioase doamne vor fi încântate!

Ador sloganul lor “Petale de viață”,  conceput pentru a evidenția apropierea de client în cele mai importante momente ale vieții. Echipa Flori de Lux se va ocupa cu mult devotament de evenimentul tău special, care poate fi unul corporate sau personal: nunta, botezul micuțului tău, aniversările celor dragi sau zilele de naștere ale prietenilor, cocktailuri, workshop-uri artistice, recepții, lansări de produs, etc.

florarie_online_floridelux_ro_34137800

Ce am mai descoperit pe site-ul lor este că poți să îți achiziționezi și bradul de Crăciun, iar prețurile sunt accesibile. Poți alege brăduți simpli, în ghiveci sau cu decorațiuni florale. Așa că am scăpat de o grijă, de un drum în plus și de frica de a nu deteriora brăduțul pe parcursul transportării lui până în căminul nostru. Intră și tu pe – https://www.floridelux.ro/craciun-2016/brazi-de-craciun-2016

Pe final te las cu citatul – “Florile sunt poeziile pământului.” 😉

 

Pe curând,

Eliza A.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s