Evenimentul de public speaking – “Cum să faci bani?”

Salutare,

M-am înscris zilele trecute la un eveniment interesant, pentru pasionații de vorbitul în public. Este organizat de echipa 5MS, și va avea loc vineri, începând cu orele 19, la restaurantul Napoca 15, din Cluj Napoca. Va fi al doilea eveniment de acest gen la care voi participa.

n-women-conference-628x314

Oricine se poate înscrie, atât ca spectator cât și ca speaker. Echipa 5MS organizează lunar o astfel de întâlnire, la care, persoane obișnuite pot vorbi liber, în fața unui public de câteva zeci de persoane, pe o anumită temă aleasă. Discursul unui speaker ține 5 minute și este acompaniat de slide-uri cu imagini ilustrative. Este defapt o competiție între speakerii prezenți. La finalul evenimentului, publicul decide prin vot cel mai bun discurs, povestea de viață sau de carieră, care i-a impresionat și i-a inspirat cel mai mult.

applause

Tema acestei ediții este “Cum să faci bani?”. Sunt curioasă să aflu de la vorbitori, ce idei sau sfaturi au de împărtășit cu publicul larg. Vor fi 8 discursuri pregătite și 5 discursuri improvizate. Speakerii vor răspunde la întrebări precum – Cum putem câștiga bani în ziua de azi? Ce alternative avem? Cum să ne suplimentăm veniturile? Ce sfaturi aveți pentru noi?

public-speaking

Vorbitul în public este o modalitate prin care dobândești mai multă încredere în tine, te faci remarcat prin povestea ta, îți depășești limitele și este o experiență care merită trăită! Poate o voi încerca și eu, dar până atunci rămân un spectator entuziast.

5ms-cluj

Vino și tu la evenimentul “Cum să faci bani?”. Înscrie-te pe: http://5ms.ro/events/banii-vorbesc/ . Vei participa automat și la tombola cu premii de la finalul serii.

 

Pe curând,

Eliza A.

 

 

pic2

2 thoughts on “Evenimentul de public speaking – “Cum să faci bani?”

  1. Pingback: Gânduri de weekend – Eliza A. – beauty blog

  2. Pingback: Gala Excelenței 5MS la Cluj-Napoca – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s