Vino în lumea Avon

Hey ladies,

Sunt o Avon Lady de mulți ani. Am testat majoritatea produselor acestei mărci și folosesc constant o parte din ele. Unele nu mi s-au potrivit, de unele nu am fost mulțumită, dar am găsit acele produse preferate care mă fac mai frumoasă și vreau să împărtășesc cu voi, dragele mele, câteva dintre acestea:

calming

Fondul de ten luminos – Avon True Colour Calming Effects Illuminating Foundation

Este un fond de ten ușor, ca și textura unei creme – BB cream. Oferă luminozitate feței și estompează micile imperfecțiuni. Îl folosesc des și sunt foarte mulțumită de felul în care arată pe piele. Îl fixez cu o pudră incoloră și aplic un blush sau un fard de obraz. Try it!

c0816-face-highlighters-promotion_01

Blush-ul duo – Avon Cream Blush an Highlighter Duo

Îmi place foarte mult acest blush.Tubul conține două capete cremoase pentru o conturare ușoară a obrajilor. O parte nude deschis și o parte brown închisă. Este nelipsit din trusa mea de make-up.

avon_color_contur_lichid_pentru_ochi_super_extend_precise

Conturul lichid pentru ochi – Avon Super Extend Precise        

Eu folosesc conturul blackest black. Are o culoare intensă și rezistă peste zi. Ochii mei sunt mai expresivi și mă simt mai încrezătoare.

prod_1189695_1_613x613

Șamponul uscat – Advance Techniques Dry Shampoo

Atunci când mă pregătesc pentru o ieșire, și nu am timp foarte mult la dispoziție, aleg acest produs revoluționar. Îmi împrospătează părul – absoarbe excesul de sebum de la rădăcină până la vârfuri. În câteva minute părul meu este fresh și gata pentru aranjare. Încearcă-l și tu!

dav

Măștile de păr – Planet Spa Hair Masks

Părul meu vopsit are nevoie de mai multă hidratare decât unul normal. Așa că după spălare, aplic una din măștile Planet Spa , cu ingrediente naturale – cea cu ulei de măsline sau extract de caviar, cea cu eucalipt sau unt de shea. Le am pe toate!

luxe_avon

LUXE by Avon

Gama Luxe conține produse de calitate, profesionale, pentru un machiaj de vedetă! Luxe Boutique-ul cuprinde – mascara, rujuri, luciu de buze, fard de pleoape, corectoare, fon de ten și fard de obraz.

avonmesmerize2.png

Parfumurile Avon

Îmi plac parfumurile intense, puternice și cu o aromă aparte. Am găsit și la Avon câteva pe gustul meu – Incandessence, Mesmeris, Luck, Outspoken, Attraction și mai nou –  Avon Life, cel în colaborare cu Kenzo Takada. Testează-le și tu !

prod_150521_1_613x613-jpg

Dacă vrei să comanzi unul din aceste produse, trimite-mi un mesaj pe adresa de mail : eliza.abrudan@gmail.com .

Aștept cu interes comentariile și curiozitățile tale.

 

Pe curând,

Eliza A.

banner_125_rev

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s