Ho, Ho, Ho

Ho, ho, ho dragilor!

Nu știu cum stați voi cu pregătirile pentru sărbători, dar eu mai am multe de făcut. Nu am reușit să cumpăr toate cadourile, lista de cumpărături parcă nu se mai termină și curățenia e aproape gata. Cu ce pot să mă mândresc e că am terminat brăduțul și am primit deja cadoul dorit, de la soțul meu –  rezervarea de pe booking, cu excursia noastră în Sighișoara, de după Crăciun. Abia aștept!

4d4f56fa751d9a63433ebd43ca0d68e5

Am împlinit cinci ani de muncă, la jobul meu actual, și mă gândesc ce repede au trecut! Multe proiecte, o grămadă de lucruri învățate, o limbă nouă (italiana) și acum, un domeniu nou de activitate. Dar nu vreau să vă plictisesc cu asta!

18-magical-diy-christmas-decoration-ideas-taken-from-handmade-designs-10-630x709

Am împlinit și 4 luni de blog – asta e important! 🙂 Aceasta este a 32 –a postare. Nu-mi vine să cred. Am peste o mie de persoane pe pagina de facebook a beauty blogului, care mă urmăresc, și aproape două mii de vizite pe site în 4 luni. Sunt foarte încântată!

Am scris articole despre fashion, despre îngrijire, despre locuri noi, despre produse îndrăgite, despre bunătate, am primit cadouri drăguțe din partea celor cu care am colaborat, am cunoscut oameni noi și faini, și mă bucur mult. Îmi face plăcere să scriu și vreau să continui să o fac. Poate unele articole nu au ieșit prea bine dar toate au fost scrise cu mult entuziasm și suflet.

138549426534898

Acum în prag de sărbătoare vă doresc tot binele din lume, să fiți alături de cei dragi vouă, să vă bucurați de colindători și de cadourile de la Moșul. Sper că ați fost cuminți și ați împărtășit dragoste. Să mâncați cozonac și sarmale, să beți vin fiert și să depănați amintirile frumoase din anul ce imediat se încheie. Să nu uitați să visați!

Vă doresc un Crăciun Fericit și Vă mulțumesc.

 

Pe curând,

Eliza A.

9f060aae333b0cb07c6842566784539b

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s