Gânduri de weekend

Salutare dragilor,

Sunt foarte încântată de ultimele postări, cele în colaborare cu două femei frumoase și deștepte, din domenii diferite: Makeup Artistul Gabriela Popescu și Somelierul Isabelle Tudor. Au ieșit două articole foarte mișto, de care s-au bucurat mulți dintre voi! Vă mulțumesc pentru toate aprecierile și voi mai avea astfel de guest posts!

15284972_1660470390645916_3679045754933039247_n

https://elizaabrudan.com/2017/01/09/de-vorba-cu-un-makeup-artist/

isa

https://elizaabrudan.com/2017/01/16/aromele-italiei-mai-aproape/

Azi merg la operă! Sunt foarte entuziastă de fiecare dată când trec pragul Operei Naționale din Cluj și intru în lumea artei, muzicii clasice, văd adevărații artiști și trăiesc alături de ei poveștile puse în scenă. În această seară voi viziona celebra capodoperă donizettiană „Lucia di Lammermoor”, în unica reprezentație a acestei stagiuni. Nu cred că mai sunt bilete, din păcate, dar vă las un link cu întregul program al perioadei următoare – https://www.biletmaster.ro/ron/PlaceInfo/2090/Opera-Nationala-Romana-Cluj-Napoca. Din când în când să mai mergem și la câte un astfel de eveniment, un spectacol de operă, sau o piesă de teatru!

lucia_di_lammermoor_full

Sunt alte două evenimente în următoarele zile, la care vreau să particip și vreau să le împărtășesc cu voi.

În primul rând, pe 25 ianuarie, miercuri, de la orele 19 la Casino, o nouă ediție de public speaking a celor de la 5MS, despre care v-am menționat și într-un articol anterior. Tema ediției cu numărul 36, este – Planifică-ți succesul! Vor fi 8 speakeri noi, cu discursuri din experiențe personale – despre succes, eșec, carieră și planuri pentru noul an. Vor fi și discursuri improvizate la care poate lua cuvântul oricine din public, multe premii, invitatul special și pauza de networking. Eu m-am înscris aici – http://5ms.ro/events/planifica-ti-succesul/

5ms

Un alt eveniment interesant este în ultima zi din lună, pe 31 ianuarie, cu două sesiuni, una de dimineață , între orele 10-13 și una de după –masa, de la ora 17:30 la 20:30, organizate de Refleqt. Evenimentul este gratuit , are ca temă – Cum să valorifici la maxim emoțiile tale în business și carieră ?, și este susținut de Zoltan Vereș, speaker, trainer & coach.Vei afla răspunsul la întrebări precum: De ce în loc să facem afaceri doar “ne facem de lucru”?, Care sunt frânele emoționale în calea succesului și cum le depășești?, De ce unii angajații au o continuă nemulțumire?, De ce uneori nu au încredere angajatorii în angajați și invers?, De ce nu știm să delegăm sarcinile eficient?, De ce nu se găsesc oameni suficient de buni pe piață?, De ce ne temem de concurență și competiție?

Dacă vrei să participi și tu înscrie-te aici – http://refleqt.ro/inscriere/?rf=69

Ne vedem acolo! 🙂

event-pic02-1

Pe curând,

Eliza A.

 

gray-events

One thought on “Gânduri de weekend

  1. Pingback: Rezumat 2017 – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s