O zi din viața mea

Bună dragilor,

M-am gândit ca în această postare să vorbesc mai mult despre mine, despre lucrurile care îmi plac, despre cum e o zi din viața mea.

Mulți dintre voi ar vrea să știe mai multe lucruri despre mine, așa că o să încep cu câteva date generale. Sun clujeancă, am absolvit Facultatea de Științe Economice, din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir București, și lucrez de aproape 5 ani pentru o companie italiană.

best-books-book-youll-ever-read.jpg

Pasiunea pentru scris o am de mic copil. În liceu scriam poezii și acum câțiva ani le-am strâns pe cele mai reușite într-o cărticică. Am lucrat în redacția ziarului Actualitatea Magazin, ca și secretar general de redacție, dar și ca jurnalist de știri și interviuri cu persoane publice. (de exemplu -colaborarea cu Cătălin Botezatu, Andreea Marin, Emil Boc, și lista poate continua)

Cum arată o zi din viața mea? Mă trezesc puțin după oră 8 și iau micul dejun cu soțul meu, apoi plecăm fiecare spre muncă. Programul la birou este de obicei până pe după-masă, și undeva după orele 18 ajung acasă. Momentan urmez un curs de limba italiană pentru a-mi perfecționa cunoștințele și din când în când particip la un eveniment interesant din oraș. Sunt și o Avon Lady și îmi place să mă revăd cât de des pot cu echipa de reprezentanți și leaderi de la Cluj. Seara este dedicată familiei și uneori prietenilor!

black_kitty_little-cat-hd

Ce fac pentru a mă relaxă? Ies la masă în oraș sau îmi pregătesc o baie caldă cu săruri și uleiuri parfumate, lumânări aprinse și un pahar de vin.

Sportul pe care îl practic -Îmi place să fac plimbări în parc sau în zone pline de verdeață, să mă plimb cu bicicleta și fac unele exerciții acasă, în propriul cămin, când am timp.

Ritualul de dimineață – Micul dejun obligatoriu, crema hidratantă și cafeaua cu lapte nu lipsesc niciodată, paharul cu apă chiar după ce mă ridic din pat.

coffee

Ultimele cărți citite- „De ce să fii fericită când poți fi normală?” – Jeanette Winterson, „Limbajul florilor”-Vanessa Diffenbaugh, „Necenzurat” de Radu F. Constantinescu și acum citesc o carte cu un detectiv – Raymond Chandler „Somnul de veci”

Produsul de beauty preferat – Parfumul și rujul roșu.

Dulcele preferat – Ciocolata.

Artiști preferați – Frank Sinatra, Gramatik, Michael Jackson, Beyonce, Andrea Bocelli, și lista poate continua.

6c082073dec853a8c96e8ff879590c35

Vacanța perfectă – Într-un orășel vechi, medieval din Italia sau un resort de 5 stele, all inclusive, cu palmieri și mare. 🙂

Hobby-uri – Filme și seriale online, gătitul, călătoriile, fotografia și arta machiajului.

Anotimpul preferat – Clar, vara!

Culori preferate în vestimentație – Negrul și verdele smarald.

Stilul vestimentar – Casual chic, spre partea business, și cu accente glam.

A woman takes a piece of chocolate displ

Dorințe pentru viitorul apropiat – O pisică și un tatuaj.

Dacă aveți și alte curiozități aștept să mi le lăsați jos, în comentariu, sau să-mi trimiteți un mail pe adresa: eliza.abrudan@gmail.com

 

Pe curând,

Eliza A.

bath-960x500.jpg

57691ac7439bcd5f0f9050dc93d745e5

embrace-nature-why-it-is-important-to-go-for-a-walk-in-nature-once-in-a-while

bf079-keyhole-back-halter-a-line-font-b-bridesmaid-b-font-font-b-dresses-b-font

little-palm-island-florida_forbes_firepit

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s