Îngrijire la superlativ

Bună dragele mele,

Am primit niște feedback-uri pe mail din partea voastră, legate de curiozități referitoare la produsele de îngrijire pe care le folosesc.

Așa că, m-am gândit să vă împărtășesc câteva din aceste produse, care mă ajută să fiu mai frumoasă, să am o piele hidratată și un păr strălucitor!

Brandul românesc Farmec este unul din preferatele mele! Am încercat de-a lungul timpului mai multe game a acestui brand și am fost foarte mulțumită de rezultate.  Nu m-am așteptat sincer, ca la un preț accesibil să găsesc produse așa de bune pentru nevoile mele.

2017-02-08 01.48.37 1.jpg

Pentru ten, folosesc în fiecare dimineață – Crema pentru curățarea feței (fără săpun) de la AslaVital , cu un complex din argilă și extract de goji.  Îmi umezesc fața și aplic foarte puțin din această cremă (un vârf de deget), evitând zona ochilor. Masez ușor tenul, iar apoi clătesc din abundență cu apă. Pielea feței rămâne fină și curată. Tot din gama AslaVital, am o cremă antirid mineralizantă, cu Spf 15, pe care de obicei o las să acționeze peste noapte.

Despre serul tratament Aslavital v-am spus și într-o postare anterioară. L-am primit cadou anul trecut de la o persoană dragă, care s-a gândit că ar trebuie să încep să previn apariția ridurilor de expresie și bine a făcut!  De-atunci îl folosesc zilnic. Este un produs natural, pe bază de argilă, acid hialuronic și minicapsule cu vitamina E, ce ajută la o hidratare intensă și are un efect de lift instant.

Crema de mâini și unghii cu ulei de argan este preferata mea când vine vorba de îngrijirea mâinilor uscate. O port mereu  cu mine și o utilizez foarte mult. Îmi place și mirosul ei, este unul plăcut și subtil.

Din gama Gerovital,  am o cremă super pentru corp, H3 Derma + , fără parabeni, care hidratează, emoliază și hrănește pielea. Conține ulei de soia , ulei natural Omega, unt de Shea și Vitamina E. Mă ține destul de mult, fiind la o cantitate de 500 ml.

Processed with VSCO with m5 preset

Pentru părul meu vopsit, aspru și care uneori îmi cade mai mult decât ar trebui, am descoperit masca regenerantă de la Gerovital – Tratament Expert, pe care încerc să o utilizez după fiecare spălare.  Se întâmplă să mă mai grăbesc și uit să o aplic.

Am achiziționat de curând și kitul de fiole Tratament Expert.  Este o cutie pentru 10 utilizări. În cutie sunt 10 pachețele, fiecare pachețel având 2 fiole. Conținutul celor două fiole se amestecă într-un recipient , în care eu adaug și puțină mască regenerantă. Acest conținut final îl întind pe toată lungimea firului de păr și masez ușor. Trebuie lăsat circa 10 minute, apoi te limpezești! Puteți să folosiți și separat, aceste două produse, nu doar în varianta mea. Părul meu rămâne catifelat și are strălucire!

2017-02-08 01.48.36 1.jpg

Iar acum vreau să vă spun despre noutăți!  

Farmec a lansat 3 produse noi  din gama Gerovital Evolution și abia aștept să le testez!

Toate sunt pe bază de acid hialuronic! Mi-am comandat așa: Serul cu Acid Hialuronic, concentrație 6%,  Apa micelară cu Acid Hialuronic și Crema antirid cu Acid Hialuronic, concentrație 3%. Toate acționează în îngrijire specială a tenului, hidratare și efect Antirid Anti-age, o adevărată revoluție în frumusețe. Very Good!

evo_acid

Mai multe despre fiecare:

Serul cu Acid Hialuronic, concentrație 6% – este un ser bogat în Acid hialuronic pur şi lipozomal 6%, vitamina C lipozomală, SOD, GP4G şi Trylagen cu efecte anti-age, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcţiei de barieră a pielii şi de hidratare intensă. Se utilizează dimineaţa şi seara, aplicându-se două-trei picături pe faţă după ce aceasta a fost curăţată şi tonifiată. Se asociază cu crema de întreţinere zilnică. Beneficii– Efect antirid demonstrat; după 28 de zile de utilizare reducerea suprafeței ridurilor de la un procent de 52% la unul de 20%.

produs_ser.png

Apa micelară cu Acid Hialuronic – Curăță blând fața, ochii și buzele prin captarea de către micelii a machiajului, sebumului și a altor impurități. Se aplică pe față, gât și decolteu masând cu ajutorul unui disc cosmetic. Nu necesită clătire. Beneficii –  Pielea rămâne catifelată datorită filmului lăsat de acidul hialuronic.

produs_apa_micelara

Crema antirid cu Acid Hialuronic, concentrație 3% – Este o cremă bogată în Acid hialuronic pur şi lipozomal 3%, SOD, GP4G şi Trylagen, ingrediente cu efecte antirid, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcţiei de barieră a pielii şi de hidratare intensă, testat dermatologic. Se utilizează dimineaţa şi seara pe față gât și decolteu. Se asociază cu Serul concentrat cu Acid Hialuronic. Beneficii – Efect antirid demonstrat; după 28 de zile de utilizare reducerea suprafeței ridurilor de la un procent de 52% la unul de 20%.

produs_crema.png

Am încredere în brandul Farmec și sunt convinsă că aceste produse noi nu mă vor dezamăgi!

Îți recomand să le testezi și tu ! 🙂

Pe curând,

Eliza A.

img_20170208_211455_024

Salvează

Salvează

Salvează

One thought on “Îngrijire la superlativ

  1. Pingback: Lansare de produse – marca Farmec – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s