Întâi, iubește-te pe tine!

Salutare tuturor,

Am fost joi seară la o super conferință, marca Women’s Empire Club, despre care țin neapărat să vă zic. Este primul eveniment al acestei organizații la care am participat. Am fost atrasă de tema conferinței – „ Întâi, iubește-te pe tine!” și m-am înscris online, pe pagina lor de facebook.

Locația evenimentul a fost Biblioteca „Octavian Goga”, într-un cadru prietenos, și scopul – strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă. În fața noastră au venit speakeri din diferite domenii, precum Roxana Petre – psiholog https://www.facebook.com/roxana.petre.712 , Paula Culda – trainer certificat John Maxwell și Florin Somodi – trainer și coacher la http://www.titirezbootcamp.ro.

eveniment

Doamna psiholog a început seara introducându-ne în atmosfera iubirii, printr-un exercițiu simplu. Ne-a pus să ne gândim la cele mai importante 5 persoane din viața noastră, gândește-te și tu ! Pot fi părinții, copiii, soțul/soția, prietenul/prietena cel mai bun/cea mai bună, un mentor, dar oare pe tine te-ai trecut în această listă?  Ei bine, dacă nu te-ai gândit, începe să te pui acum pe lista celor mai importante persoane din viața ta!

Încă un exercițiu drăguț, dar ciudat, l-am făcut în compania celui de-al doilea speaker, Paula Culda, o tânără foarte pozitivă și energică, și sună cam așa: poziționează-ți mâna stângă în fața nasului. OK. Acum pupo! Da, ai auzit bine, dacă poți să îi pupi pe cei dragi și să îi îmbrățișezi, fă-o și cu tine! Eu m-am amuzat, sincer, dar mi-a dat o stare foarte mișto!

eveniment2

Dialogul cu noi e cel mai important, ceea ce ne spunem ne influențează acțiunile, rezultatele, viața. Să încercăm să devenim prietenii noștri cei mai buni, să ne complimentăm, să ne sprijinim, să fim în primul rând noi pentru noi, și cum a zis Paula, fiecare are un tort al său, nu trebuie să fugim după sferturi sau jumătăți de măsură!

Al treilea speaker, domnul Florin Somodi, a vorbit despre valori. În viața de zi cu zi îndeplinim mai multe roluri, de ex. mamă, soție, angajată, prietenă, și lista continuă; în fiecare din acest rol ne dorim să trăim ceva, o valoare – ca mamă, împlinire, ca și angajată, reușită, și tot așa. Gândește-te la cele mai importante valori pentru tine. Mie îmi trec prin minte: bucuria, libertatea, profesionalismul, empatia, bunătatea, iubirea, respectul de sine, reușita în carieră, bunăstarea, curajul, etc.

love-yourself-first

„Iubindu-ne pe noi devenim mai capabili să-i iubim cu adevărat pe cei din jurul nostru, dăruindu-ne nouă căpătăm generozitatea de a dărui necondiționat și altora. Doar așa vom reuși să construim o lume în care să ne acceptăm mai mult, să trăim mai conștient și responsabil, să fim mai puțin înclinați să ne judecăm aspru și să ajungem să îi ajutăm și pe cei mai puțin norocoși decât noi” – unul din mesajele conferinței !

Evenimentul a avut și o latură caritabilă, mai precis sprijinirea așezământului de copii de la Mănăstirea Tăuți, despre care vă las să aflați mai multe din acest video (fără cuvinte):

Despre organizatorii acestui eveniment, Women’s Empire intrați aici: http://empire-club.ro/

La sfârșitul evenimentului, a existat o tombolă cu premii, și fiecare participant a avut șansa să câștige doar prin simpla prezență și introducerea datelor personale (cartea de vizită) într-un bol. Am fost una dintre norocoase! Am primit premiul din partea Jidvei România. Super ! 🙂

Aștept cu nerăbdare următorul eveniment marca Women’s Empire!

Pe curând,

Eliza A.

12196091_1651593071755540_1703518769236688691_n

Salvează

One thought on “Întâi, iubește-te pe tine!

  1. Pingback: Rezumat 2017 – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s