7 trenduri pentru primăvară

Hello,

M-am tot gândit despre ce să vorbesc în articolul nou. Nu duc lipsă de subiecte, dar voiam să aleg cea mai potrivită temă pentru acest început de martie. Sunt alte două teme pe care vreau să le abordez în postările viitoare, dar aștept să îmi ajungă comenzile și să pot “testa” produsele înainte să mă apuc de scris. Așa că stați pe aproape!

Zilele acestea am multe motive de sărbătoare: se apropie ziua noastră, a femeilor de pretutindeni, apoi primăvara dă semne că vrea să își facă simțită prezența iar personal, aceasta este postarea cu numărul 50 de pe blog și sunt de-a dreptul foarte încântată și în același timp bucuroasă! Așa că vreau să închin un pahar de prosecco pentru voi, femei frumoase și deștepte, pentru primăvara zglobie care ne bate în geam și pentru cele 50 de articole scrise până acum cu multă dăruire.

via-pinterest-3.jpg

Abia aștept să port pantofi, jeanși rupți, cămașă și jacheta descheiată, soarele să mă încălzească și să îmi zâmbească pe tot parcursul zilei. Să mănânc înghețată și să beau cafeaua pe o terasă din centrul frumosului Cluj, privind copacii înfloriți.

DA! , primăvara se instalează încet încet și m-am gândit să vă dau câteva idei de ce se poartă în acest sezon. M-am documentat și vă voi împărtăși 7 trenduri actuale:

  1. Alb și negrul, un duo rafinat: Dacă îndrăgești ca și mine aceste combinații atemporale, le poți purta mult și bine în sezonul acesta. De la accesorii – ochelari de soare, genți, pălării, pantofi până la ținute în acest contrast black & white, puternic și sofisticat, te vor duce spre partea șic-elegantă.

black-and-white-fashion-to-give-you-fresh-ideas-in-creating-your-own-Black-Fashion-so-it-looks-more-stunning-7

  1. Express Yourself: Când vrei să optezi pentru ținute casual, nu uita să completezi look-ul cu un tricou sau o bluză cu mesaj, un rucsac care să exprime starea ta, sau chiar diverse accesorii cu diverse sloganuri- Yes!, Love, Fashion, Selfie, NO,etc.

LPJ0011601023401_3

  1. Flower Power : Cum poți să întâmpini mai bine primăvara decât cu o explozie de culoare și piese cu imprimeu floral. De la cămăși asimetrice cu broderii florale, jeanși veseli, genți și cercei supradimensionați super colorați, toate ne fac mai feminine și mai drăgălașe!

Fashion-blogger-spring-outfit-2017-1-650x975

  1. Geometria culorilor: În 2017 cromatica efervescentă revine. Combinațiile de culori puternice, precum galben, roșu, verde, albastru, scot în evidență aceste forme geometrice, inspirate parcă de poeții avangardiști. Cool!

novis-new-york-fashion-week-2017-spring-summer-womens-hand-crochet-knit-lace-dress-sequins-geometric-bomber-denim-jeans-observer-05x

  1. Influențe masculine: Îmi place să port acei jeanși boyfriend sau cămașa lui, pantalonii de stofă drepți sau pantofii masculini cu șiret. Surprinzător și aceste piese îți pot accentua feminitatea.

Classic-Masculine-Fashion-Ideas-For-Women-48

  1. Ținute “balerină”: Alege accesorii delicate din tul sau inspirate de balet pentru o ținută diafană,care-ți pune în valoare grația și frumusețea naturală.

7e8901d38c0aa6b463845187ce8979ad

  1. Casual Sport: Poți să ai atitudine și prin ținutele casual-sport. Alege un sacou large și o cămașă lejeră, pe care să le porți cu pantaloni sport și teniși, iar ca accesoriu- un chocker black, pe toată lățimea gâtului.

26ff48df4c5b7a11acc2ae3fe16a7786

Întâmpină primăvara cu piese vestimentare din registre diferite. Fii altfel în fiecare zi și simte-te bine în pielea ta!

La mulți ani, draga mea !

754b147acd9b28e1117bbc5b5effe661

 

Pe curând,

Eliza A.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s