De ce am ales să mă abonez lunar la Nativebox.ro

Hello tuturor,

Am o noutate pentru voi!

Vreau să insist pe subiectul obiceiuri sănătoase și sunt încântată să vă împărtășesc vestea primită. Prietenii mei de la NativeBox au pe site o secțiune nouă, dedicată abonamentelor. Îți poți alege unul din cele două abonamente, cel pe care îl consideri că ți se potrivește mai mult, cu gustări sănătoase din mixuri de fructe, semințe și nuci, batoane organice sau unt de arahide bio.

Eu am comandat pentru a doua oară colete de la ei și mă consider fan. Sunt produse echilibrate, atent alese și esențiale pentru a te ajuta să rămâi activ peste zi și să îți formezi obiceiuri sănătoase.

Granola-NativeBox-sm

Le consum de aproximativ o lună de zile și vreau să vă zic că, pe lângă faptul că îmi place gustul lor, am reușit să slăbesc un kilogram și jumătate. Nu știu cât se datorează acestor produse dar simt că mi-au făcut mult bine. Completez acest nou stil de viață cu smoothie-uri și fac și sport atât cât pot, odată sau de două ori ori pe săptămână, acasă în căminul propriu. Exercițiile sunt destul de simplu de realizat – genuflexiuni, abdomene, extensii, sărituri, flotări și mă plimb zilnic pe jos mai bine de o jumătate de oră/zi.

Sunt o persoană foarte activă și am nevoie de multă energie și antioxidanți care să-mi reducă nivelul de stres, iar produsele NativeBox simt că mă ajută și la acest capitol. Despre prima experiență cu ei, vă las un link aici – https://elizaabrudan.com/2017/02/28/gustari-sanatoase-oameni-fericiti/

Gustari-sanatoase-NativeBox-hp

Dintre cele două abonamente de pe site, Pro Snacker și Mic Dejun îl voi alege pe primul. Abonamentul Pro Snacker consider că mi se potrivește mai bine și acesta conține atât mixuri de nuci, semințe și fructe uscate, cât și nuci crude, plus batoane organice.

Mai detaliat avem așa: 1 x Berry Good 120g, 1 x Nutri Brunch 120g, 1 x Caju 250g, 1 x Migdale 250g, 1 x Pure Nuts 170g, 1 x Granola 250g, 1 x RawBite Cacao, 1 x RawBite Cocos, 1 x RawBite Vanilla, 1 x RawBite Lime, 1 x RawBite Mere, respectiv 11 produse sănătoase. Prețul acestui abonament este unul rezonabil și fiind vorba despre bunăstarea mea fizică și mentală, consider că voi face o investiție inteligentă!

Dacă îmi fac un astfel de abonament lunar am transportul gratuit și produsele vor fi la prețuri mai bune decât dacă le-aș cumpăra pentru o singură dată de pe site. Abonamentul este flexibil și pot să mă dezabonez când doresc, doar printr-un click. Plata o fac online și cutia cu bunătățile alese, ajunge la mine în maxim 2 zile lucrătoare, și va continua să vină lună de lună, în aceeași zi. Super!

smoothie-bowls-native-box-6

Dacă vrei să te convingi de produse și să le încerci, înainte să te înscrii într-un astfel de abonament, poți alege pachetele speciale NativeBox, pe care le poți comanda o singură dată! Vezi aici – https://nativebox.ro/categorie-produs/produse/pachete/https://nativebox.ro/categorie-produs/produse/pachete/

Și pentru că îmi doresc tare mult să ajungă și la tine un colet cu produse NativeBox,  voi face un Giveaway pe pagina de Facebook a blogului – https://www.facebook.com/elizaabeautyblog/.

Intră și află detaliile despre cum te poți înscrie în concurs și cum poți să fii câștigătorul coletului cu bunătățile de la NativeBox!

Păstrează și tu obiceiurile sănătoase!

Pe curând,

Eliza A.

test.gif

One thought on “De ce am ales să mă abonez lunar la Nativebox.ro

  1. Pingback: Rezumat 2017 – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s