15 lucruri care mi-au plăcut la conferința The WOMAN

Salutare!

Am fost la Conferința The Woman și vreau să vă spun cum m-am simțit și cu ce am rămas după cele 2 zile de eveniment. Mi-am notat unele idei  în agendă, dar în mare parte am stat cuminte și am ascultat speakerii cu mare interes.

Nu vreau să detaliez foarte mult despre fiecare discurs sau poveste, vreau doar să scot în evidență lucrurile care m-au atins și mi-au plăcut la acest eveniment:

 1. Încrederea. Ca să poți ajunge femeia care îți dorești să fii, trebuie în primul rând să ai încredere în tine și în forțele proprii. În majoritatea discursurilor s-a regăsit această idee, a încrederii, și este o condiție esențială pentru dezvoltarea ta personală și profesională.
 2. Am învățat că trebuie sa fiu remarcabilă, autentică și umană, iar în propriul business să mă întind cât îmi ajunge plapuma, cum zice o vorbă din popor, și să privesc din când în când la concurență.
 3. Produsul sau serviciul meu să fie mai mult decât un produs/serviciu, să fie defapt o experiență!

IMG_20170315_190243_398.jpg

 1. Succesul de ce mai multe ori vine la pachet cu singurătatea. That’s a fact!
 2. Ca antreprenor, la început faci de toate: vânzări, marketing, lucrezi pe online, faci livrări, umbli de colo colo și este bine să te ajuți începând parteneriate cu firme specializate pe diferite domenii, de la care să prinzi cum să faci aceste lucruri mai bine!
 3. Să fii realist și să știi când să te oprești într-o afacere, dacă după 3 ani de zile nu merge așa cum ar trebui, nu are rost să continui să investești, ci focusează-te pe ceva nou!
 4. Este bine să te iei după instinct, chiar și pe partea profesională.
 5. Să găsim acel diferențiator, acel punct forte în businessul nostru, acel „ceva” pe care nu îl au ceilalti.
 6. Să nu uităm să ne ocupăm de clienți, chiar și după ce aceștia au cumpărat produsul/serviciul nostru.

IMG_20170315_164614.jpg

 1. Fiindcă tema evenimentului a fost „Educația, puterea de a schimba lumea” , s-a discutat mult pe acest subiect. S-au arătat cifre, statistici și nu este o surpriză că noi stăm prost la acest capitol. Așa că, ce mi-aș dori este să reținem că suntem responsabili și datori să ne implicăm în procesul de educație, în orice mod posibil, de la un gest mic până la o implicare importantă.
 2. Am ascultat multe povești de succes, care m-au impresionat, și care au în spate multă muncă, dedicație, pasiune, nopți nedormite, sacrificii, dorința de reușită, situații mai puțin plăcute, lacrimi, dar multă voință!
 3. Copiii sunt viitorul nostru și trebuie să ne ocupăm de educația lor, să le acordăm atenție, încredere, susținere și să le oferim o societate în care se pot dezvolta frumos. Despre asta a vorbit unul din speakerii internaționali prezenți la eveniment, doamna Ella Bjorns (Educator and Motivational speaker).

IMG_20170314_154514.jpg

 1. Mi-a plăcut atmosfera! Toată lumea a fost prietenoasă și a zâmbit. Am socializat, am participat la degustare de sushi, degustare de vin și m-am delectat cu produsele expozanților. Nu a lipsit cafeaua și sesiunea foto, iar organizatorii s-au descurcat de minune.
 2. Gala premiilor The Woman a fost un adevărat moment de emoție și trăire. Fiecare câștigător a pășit în fața noastră, extrem de emoționat și a adresat mulțumiri atât celor apropiați cât și colegilor de muncă.
 3. Pe tot parcursul evenimentului, lumea a fost relaxată, îmbrăcată după propriile gusturi și cu zâmbetul pe buze. La finalul conferinței, a fost organizată o tombolă cu premii interesante, la care au participat toți cei prezenți. Nu am câștigat dar m-am simțit deja câștigată!

 

Eu mai merg și la anul la conferința The Woman.

Tu ai fost? Cum ți s-a părut?

 

Pe curând,

Eliza A.

dav

dav

IMG_20170314_165006.jpg

 

One thought on “15 lucruri care mi-au plăcut la conferința The WOMAN

 1. Pingback: Rezumat 2017 – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s