Provocarea Schwarzkopf România: Cum m-am vopsit acasă singură!

Bună dragele mele,

Astăzi vreau să vă împărtășesc experiența mea în ceea ce privește colorarea părului în căminul propriu. A fost o întreagă aventură din care am ieșit cu un rezultat super! 🙂

Totul a pornit din dorința de a testa lucruri noi și produse noi de pe piață. M-am înscris pe site-ul BuzzStore România, unde poți participa la astfel de campanii de testare dacă ești ales. Nu este foarte greu , dar sunt câteva condiții de participare. Am fost norocoasă și mi s-a comunicat printr-un email că voi participa la campanie, și îmi va ajunge acasă noua vopsea de păr Color Expert de la Schwarzkopf, în culoarea aleasă de mine, un șaten închis 3-0.

Mă vopsesc de la 18 ani, cu unele perioade de pauză. Părul meu natural este un șaten deschis, rece, culoare pe care nu am agreat-o și mi-am dorit, ca orice femeie să o îmbunătățesc, pentru a mă face mai frumoasă!

Am început cu șuvițe blonde, dar nu mi s-au potrivit, apoi am trecut la o nuanță diferită și mai închisă, un roșcat vișină putredă. Mi-a plăcut mult! După, am experimentat negrul intens și am rămas brunetă, ani buni.  Acum am vrut o culoare mai naturală și am mers pe un șaten închis.

IMG_20170320_152445.jpg

Mi s-a întâmplat de multe ori să mă vopsesc acasă, dar întotdeauna am avut ajutor. Am fost și la salon mult timp și dădeam o grămadă de bani, mă deplasam departe de casă, trebuia să programez din timp și așteptam zile întregi până să mă primească. Așadar multe dezavantaje! Bineînțeles că te lași pe mâna unui profesionist acolo, la salon, dar nu tot timpul a ieșit cum mi-am dorit. Am și pățit odată o experiență foarte neplăcută. După ce mă vopsise tipa, așteptam să mă spele. Își schimbaseră centrala în ziua respectivă și m-am trezit cu un jet de apă fierbinte pe cap. Am strigat și tipa s-a speriat foarte tare. Nu știa ce să mai facă, își cerea scuze încontinuu. Probabil că schimbând centrala, apa a venit dintr-o dată foarte caldă, ce ghinion am avut!

Trecând peste acest episod, m-am dus tot mai puțin la salon. Dar să revin la subiect. Am primit acest colet din partea celor de la BuzzStore, care conține defapt un mega kit pentru vopsitul acasă –  2 cutii Schwarzcofp Color Expert în nuanța 3-0, 3 Pensule pentru întinderea vopselei, un recipient pentru amestecarea acesteia și câteva sfaturi care să mă ajute să obțin un păr super.

IMG_20170320_160511.jpg

Această vopsea este prima vopsea profesională pentru utilizare acasă cu tehnologia OmegaPLex®, și se găsește deja în magazine. Cum funcționează această tehnologie ? Complexul OmegaPlex este prezent în colorant și protejează micro-legăturile din interiorul firului de păr, împotriva deteriorării acestuia în timpul vopsirii.  O tehnologie revoluționară pentru toate persoanele care își doresc să experimenteze diverse culori sau doar să-și împrospăteze culoarea și să-i dea strălucire.

Am fost foarte încântată pentru oportunitatea de a testa acest nou produs, dar recunosc că am fost puțin reticentă până să văd rezultatul final. Cum m-am pregătit pentru operațiunea vopsitul acasă? Păi în primul rând, părul nu trebuie să fie proaspăt spălat. Ai nevoie de un prosop, pentru a –ți proteja hainele în timpul vopsirii, și dacă cumva te pătezi este bine să ții aproape dischetele demachiante și spirtul sanitar. Poți folosi și o cremă pe conturul feței, înainte să aplici vopseaua, dar ai grijă să nu îți acoperi pufulețul, pe care unele dintre noi îl avem. Eu îl vopsesc cu grijă, ca la final să am o culoare uniformă. Pentru un păr mediu/lung cum este al meu am folosit 2 cutii de vopsea și mi-a ajuns la fix.

IMG_20170320_194758.jpg

Am combinat primul pas – No 1, cu toate cele 3 elemente, serumul, crema colorantă și decolorantul, într-un recipient de plastic. Am amestecat bine conținutul, mi-am pus mănușile și m-am apucat de treabă. Am început colorarea rădăcinii, mergând treptat pe lungimea firului de păr. Am fost atentă să acopăr cât mai bine vopseaua, în toate zonele și pe cât posibil să nu mă “pictez” prea tare.

După aplicare am stat circa 40 de minute cu vopseaua pe cap, părul fiind prins într-un coc. Nu am simțit niciun disconfort, nu m-a pișcat pielea capului și mirosul vopselei nu a fost așa de puternic încât să îmi lăcrimeze ochii, cum mi s-a întâmplat cu alte produse.

IMG_20170320_201857.jpg

IMG_20170320_210708.jpg

După cele 40 de minute, mi-am clătit părul foarte bine înainte să aplic șamponul. M-am șamponat de două ori și m-am clătit din nou. Următorul pas -No 2, constă în folosirea tratamentului reparator, pentru o culoare de durată. Are un miros foarte plăcut și se comportă ca și o mască de păr. Am aplicat-o și am stat circa 10 minute, acoperind părul cu o cască de duș. Apoi am clătit din nou până ce iese toată culoarea din păr și apa rămâne limpede.

IMG_20170320_204711.jpg

IMG_20170320_194625.jpg

Există și un pas final, No 3, care este un tratament reparator cu aplicare după 3 săptămâni de la vopsire. Acesta ajută firul din interior și lasă părul puternic și frumos.

Sunt bucuroasă de cum arată culoarea și de felul în care strălucește părul meu. M-am descurcat foarte bine în toată această operațiune și sunt mândră de asta. Sunt convinsă că te vei descurca și tu, și exersând vopsitul acasă devenim tot mai profesioniste, poate ne facem și un salon. 🙂

Acasă, ai libertatea să  poți să te vopsești la ce oră vrei, în ce zi vrei, nu trebuie să dai bani și cu puțină îndemânare și ajutor, vei reuși!

Îți recomand să încerci această experiență acasă și noua vopsea profesională Color Expert de la Schwarzkopf, disponibilă într-o varietate mare de culori și nuanțe.

Chiar merită !

754b147acd9b28e1117bbc5b5effe661

Pe curând,

Eliza A.

 

mix2.jpg

mix3.jpg

IMG_20170324_144055.jpg

brand-home_colorexpert_L_2560x963.jpg

 

One thought on “Provocarea Schwarzkopf România: Cum m-am vopsit acasă singură!

  1. Pingback: Rezumat 2017 – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s