Campania Dove – Cum să ai grijă de mâinile tale

Dragele mele,

Mă număr printre participantele noii campanii Dove România și sunt foarte încântată. Mulțumesc celor de la BuzzStore pentru faptul că m-au selectat și de data aceasta, mai ales că de mult timp folosesc gama de produse Dove și așteptam să văd noutățile lor în materie de îngrijire a mâinilor!

Dove este diferit, atât ca produse pe piață cât și ca brand. Este una dintre companiile internaționale care vorbește despre frumusețea femeii autentice, acea frumusețe pe care o avem fiecare, și despre cât de important e să ne simțim bine în pielea noastră, având grijă în același timp de noi. Tu te simți frumoasă?

 

Mâinile mele sunt foarte sensibile, se uscă la schimbările de temperatură, iar câteodată mi se înroșesc foarte urât. Nu pot să folosesc orice produs pentru îngrijirea lor. Așa mi-a venit în ajutor săpunul Dove, cu o ¼ cremă hidratantă, care pur și simplu m-a salvat. După o scurtă perioadă de folosire a săpunului-cremă, mâinile mele au devenit mai plăcute la atingere și se observă că sunt mai puțin uscate. Folosesc și o cremă reparatoare ori de câte ori este nevoie. Mâinile mele sunt mult mai bine acum. 🙂

IMG_20170325_084730.jpg

IMG_20170325_085229.jpg

Kitul de îngrijire primit din partea BuzzStore conține un săpun-cremă lichid Dove Original, de 250 ml, o rezervă Dove Original de 500 ml  și un prosop de mâini pentru căminul meu,  încă 2 săpunuri-cremă lichid Dove Original, de 250 ml, pe care le-am adus la birou, unde se pot bucura și colegii mei de noile arome, împreună cu broșurile informative,  și ghidul cu sfaturile de utilizare.

Este foarte important ca atunci când ne spălăm pe mâini să folosim o apă călduță. Apa fierbinte sau prea rece va afecta pielea sensibilă a mâinilor și va duce la deshidratarea și uscarea acestora. Așa că să ținem cont de acest aspect și să ne spălăm cu o apă la o temperatură medie. Când ne ocupăm de  vase și facem curățenie ar fi bine să folosim o pereche de mănuși chirurgicale, sau orice fel de mănuși, pentru a ne proteja  de tot felul de substanțe dăunătoare pielii și unghiilor. De multe ori uit să-mi pun mănuși, mă grăbesc și după văd cât de mult au de suferit mâinile mele. Aveți grijă!

IMG_20170326_193819.jpg

Pentru a-ți transforma ritualul zilnic de spălare a mâinilor într-un act de înfrumusețare, nu trebuie decât să-ți torni în palme săpunul-cremă lichid Dove și să formezi o spumă bogată, înainte de a clăti. Săpunul-cremă lichid Dove Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla are un miros divin și îmi oferă mâinilor un răsfăț bine-meritat. It’s my favorite!

 

Alege-ți  preferatul tău din cele 4 noi arome încântătoare: săpunul –cremă lichid Dove Original, săpunul –cremă lichid Dove Fresh Touch, săpunul –cremă lichid Dove Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla și săpunul–cremă lichid Dove Fine Silk. Eu le-am găsit astăzi în Lidl la un preț accesibil.

IMG_20170329_120332.jpg

Descoperă și tu frumusețea Dove! 754b147acd9b28e1117bbc5b5effe661

Dacă vrei să testezi produse noi și să îți exprim părerea personală despre acestea, intră și tu în comunitatea BuzzStore România, check it out   – http://buzzers.ro/invite/91b7e3abb785de06afd69267baa8942e

 

Pe curând,

Eliza A.

IMG_20170325_214340.jpg

IMG_20170328_133915.jpg

IMG_20170328_205826.jpg

9 thoughts on “Campania Dove – Cum să ai grijă de mâinile tale

 1. Tihan Cristina

  Buna,la noi in familie e sigurul sapun pe care il folosim.Chiar si pe baietelul nostru l-am spalat inca de cand am iesit din maternitate cu sapunuri din gama Dove fiind foarte sensibil la celelalte game de sapunuri chiar si pentru bebelusi fiind.. iar eu si tatii iubim gelurile de dus Dove.Sunt foarte cremoase si ne lasa pielea fina ca de bebelus.

  Like

 2. Multumesc mult pentru comentariile dumneavoastra.
  Ma bucur ca suntem asa de multe persoane care indragesc aceasta marca de produse.
  Dove are grija de pielea mea sensibila ! Love it ! 🙂

  Like

 3. Andreea

  Buna tuturor. Eu consider ca produsele “dove” sunt foarte folosite deoarece iti lasa pielea foarte catifelata . Folosescsi eu produse de la dove sunt foarte incantat de ele .

  Like

 4. Dragu

  Buna,folosesc o mare parte din produsele Dove (săpun lichid,antiprespirnat,sampon,balsam) si sunt foarte mulțumită de rezultate.

  Like

 5. Pingback: Rezumat 2017 – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s