Curiozități și un nou Giveaway

Vă salut cu drag,

Am avut câteva zile liniștite departe de aglomerația urbană. M-am încărcat cu energie și cu forțe proaspete pentru a face față noilor provocări și vieții cotidiene. Am citit, m-am relaxat, am văzut niște filme bune, am făcut plimbări în natură, am mâncat puțin mai mult ca de obicei, asta pentru că așa e tradiția la noi să avem masa îmbelșugată la fiecare sărbătoare, și nici acum de Paște nu a fost mai prejos. Am gustat din fiecare bunătate tradițională făcută în casă –  prăjituri, cozonac, pască, sarmale, drob, salată de Boeuf, chiftele, și alte nebunii foarte gustoase și delicioase, dar cu măsură. Sper că și voi ați petrecut zile liniștite și frumoase alături de cei dragi.

IMG_20170409_192633.jpg

Îmi place să scriu nu doar despre haine, creme sau pantofi. Consider că și aceste sfaturi/ recomandări sau experiențe proprii de shopping sunt bine venite atunci când te hotărăști să încerci ceva nou sau pur și simplu să faci o comandă pe un site de care nu știi mare lucru, dar unde ai văzut piese vestimentare interesante. E bine să ai un feedback din partea unei alte persoane care a cumpărat acel produs și îți împărtășește, ca un prieten bun, experiența sa personală. Și de ce să nu fi sincer în review-ul tău? Eu cred că majoritatea care o fac sunt sinceri, au ori o părere foarte bună, ori una foarte proastă, și atunci își exprimă bucuria sau nervii în scris. E adevărat că nu am mers încă pe partea negativă a shopping-ului online, nu am arătat cu degetul spre brandurile mai puțin bune sau dezastroase, dar cine știe, poate o voi face la momentul potrivit. Am fost mulțumită și încântată până acum de majoritatea produselor cumpărate în online și sper să nu se schimbe nimic. 🙂

IMG_20170326_171227.jpg

Spuneam că îmi place să scriu nu doar despre asta, defapt îmi place să scriu. (punct) Nu vreau să dau sfaturi unde nu nu mă pricep sau unde nu am o experiență personală, dar vă stau la dispoziție. Așa că dacă sunteți curioși și aveți întrebări, nelămuriri, propuneri pentru blog, aștept să îmi scrieți ori pe adresa de mail – eliza.abrudan@gmail.com , ori  într-un comentariu mai jos.

Vă mulțumesc pentru aprecierile și suportul de până acum!

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Încă ceva, dacă intrați pe pagina de Facebook a blogului, vă puteți înscrie la noul Giveaway, cel în colaborare cu Farmec, pentru a câștiga un kit de îngrijire a părului TRATAMENT EXPERT. Voi alege 3 câștigători!

Înscrie-te aicihttps://www.facebook.com/elizaabeautyblog/

 

Pe curând,

Eliza A.

dav

dav

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s