Beauty tricks pentru folosirea genelor false

Dragele mele,

La început de mai vin cu noutăți din partea celor de la Melkior România, defapt mai bine zis cu o promoție excelentă la genele false.

Le folosesc la ocazii mai speciale, dar de fiecare dată mi-au fost aplicate într-un salon de frumusețe, în etapele unui machiaj profesional. De data aceasta mă gândesc să le încerc acasă. Așa cum m-am descurcat și cu vopsitul părului în propriul cămin, sunt sigură că voi reuși să mi le aplic singură. Mai jos vă împărtășesc pașii prin care putem să obținem ochi mai expresivi și o privire pătrunzătoare.

Genele false se poartă în orice anotimp și indiferent de vreme. Ele aduc un plus de farmec și strălucire privirii. Chiar dacă nu purtăm machiaj, genele false ne îmbracă ochiul și oferă întregului chip un aspect unic.

Gene false MELKIOR (3)

Genele false Melkior se găsesc sub formă de buchețele (individuale) sau tip bandă. Cele sub formă de bandă se folosesc pentru un eveniment special și rezistă până la 48 de ore, după care se curăță cu grijă și pot fi reutilizate.

Știți care este diferența dintre cele 2 tipuri de gene false? Diferența constă în faptul că cele individuale au o durabilitate mult mai mare, pe când cele tip bandă se folosesc strict pentru un singur eveniment, după care se păstrează și se reutilizează. Genele tip smocuri sunt aproape invizibile și se recomandă folosirea lor pe perioada zilei sau pentru un machiaj mai soft.

Ce trebuie să faci pentru a-ți aplica singură genele false tip bandă? Iată pașii ce trebuie urmați:

  • Dezlipește cu grijă geana de pe ambalaj și, fără să pui adezivul, măsoara lungimea ei cu cea a ochiului; dacă geana falsă este mai mare, ceea ce trebuie să faci este să tai cu o forfecuță câțiva cm din exteriorul genei.
  • Aplică adeziv duo în strat foarte subțire pe toată lungimea genei și, cu ajutorul unei pensete, lipește mai întâi mijlocul genei și colțul extern, apoi colțul intern.
  • Pentru mai multă intensitate, la final poți aplica și mascara.

aplicare gene false

Genele individuale se găsesc în diferite mărimi – scurte, medii, mari, mixte și se aplică individual (buchețel cu buchețel), în funcție de forma potrivită a ochiului. Ele se aplică de la colțul extern la colțul intern aproape de baza genelor naturale, cu ajutorul adezivului duo.

Cu ajutorul genelor false putem corecta imperfecțiunile ochiului. Iată câteva trucuri:

  • Dacă ai ochii rotunzi sau pleoapa căzută, îți vei alege gene false mai mici în colțul intern și mai lungi în colțul extern, iar genele inferioare se dau cu mascara intotdeauna spre exterior (spre tâmple). În acest fel ochiul pare mult mai deschis și alungit.
  • Dacă ai ochii alungiți, poți opta pentru o pereche de gene tip evantai (mai lungi pe centrul benzii).

Te invit să profiți de promoția de – 25%, valabilă toată luna mai în magazinele Melkior și bineînțeles pe online, link aici  – https://goo.gl/m4oAD2

Sper că ți-am fost de folos cu aceste informații și aștept comentariile tale privind tipul de gene false pe care îl folosești și modul în care ți le aplici.

Pe curând,

Eliza A.

Trucuri pentru folosirea Genelor FalseMELKIOR  (1).jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s