Poartă și tu românește – AllBoutique

Hello ladies,

Am revenit de curând cu o comandă pe allboutique.ro despre care merită să vă spun. Mi-am achiziționat o pereche de pantofi casual și o cămașă îndrăzneață în trend, de culoare roz cu volănașe, pentru zilele de primăvară, care merg foarte bine și pentru office. Așa cum vă scrisesem într-un post din luna ianuarie, îl aveți aici – https://elizaabrudan.com/2017/01/27/made-in-romania/ , îmi alesesem atunci o pereche de ghete Greenary, culoarea anului 2017. Le-am purtat de multe de ori și sunt în topul preferințelor mele când vine vorba de încălțăminte. Sunt ușoare, colorate, au o piele fină și puțin elastică, se curăță foarte simplu iar talpa este una rezistentă.

Mi-a plăcut faptul că au fost lucrate manual, la un atelier din România și că au fost atenți la detalii și finisaje, merită să aștepți în jur de o săptămână pentru ei. Și pentru că am devenit obsedată de aceste ghete verzi mi-am dorit și o pereche de pantofi casual office pentru primăvară, cu un design special, tot așa, lucrați manual și exact pe mărimea mea, un 37,5. Puteți alege când comandați perechea preferată nu doar o măsură întreagă ci și una de ex. 36,5, 37,5, 38,5, 39,5. Super! 🙂

dav

Să vă spun puțin despre povestea din spate a brandului All Boutique: s-a născut din pasiunea pentru moda românească realizată de producători români și a reușit ca în 3 ani să fie un magazin de referință pentru femeile care își doresc produse de calitate în ediții limitate și preturi accesibile.

Produsele All Boutique sunt definite prin conceptele de exclusivitate, unicitate și calitate românească, acestea, în majoritatea lor, nu se regăsesc în alte magazine online sau offline, oferind o experiență unică femeilor care vor să adopte un stil vestimentar diferit.

Pantofii aleși de mine sunt Pantofii din piele OXFORD PAM PAPER , cod produs 15SSING-022, o combinație de piele întoarsă și piele lăcuită, cu un print text, iar pe interior căptușiți bineînțeles cu piele. Talpa lor este din cauciuc, foarte flexibilă și comodă. Merg foarte bine atât la jeanși cât și la pantaloni office. Îi ador pur și simplu și consider că sunt făcuți pe gustul meu.

dav

dav

Mi-a atras atenția și colecția nouă de bluze, și m-am oprit fix la una roz, foarte drăgălașă, cu volănașe, ceva mai îndrăzneață decât aș purta de obicei. Este o bluză cu mâneci trei sferturi, având volane duble la fiecare din mânecă. Are o croială lejeră potrivită pentru primăvară-vară și o aplicație florală în zona gâtului. Este din bumbac 100% și este realizată într-un atelier de la noi. Codul ei este – 17SS-VB03 și o găsiți momentan la promoție, click aici – http://allboutique.ro/promotia-lunii/bluza-dama-cu-maneci-trei-sferturi-cu-volane-duble-vb03.html

dav

dav

Sunt foarte încântată de cele două piese vestimentare achiziționate de pe Allboutique.ro. Mai găsiți pe site-ul lor pantofi și genți din colecția lui Mihai Albu, bluze, cămăși, deux-piece, pantaloni, rochii cu motive românești și elegante, fuste, paltoane și jachete, accesorii și cosmetice marca Techir de care am amintit și în postarea din ianuarie. Marca Techir realizează o gamă de produse dermato-cosmetice care conțin ingrediente active naturale, din resursele neexploatate și valoroase oferite de lacul Techirghiol. Sunt curioasă să probez ceva și de la ei la o următoare comandă.

dav

Eu vă spun drept că a devenit unul din magazinele mele online preferate și vi-l recomand din suflet!

Poartă și tu românește!

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

dav

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s