Momente cu Photojet

Îmi place să fac poze! În fiecare zi surprind câte ceva cu camera telefonului meu, fie un colț din natură, fie o clădire sau pozez o parte dintr-o stradă a orașului, cafeaua de dimineață, prânzurile delicioase pe care le iau când am timp, momentele cu cei dragi, buchetele de flori, produsele noi pe care mi le achiziționez, fiecare zi are alte momente și situații care merită să fie pozate.

Am foarte multe poze în memoria telefonului și de multe ori mi-aș dori să le scot și pe hârtie pentru a le păstra într-un album sau a le lipi pe perete. Greu ajung la un centru de developare și din păcate nu am acasă acea imprimantă specială pentru poze. Am descoperit soluția cea mai bună pentru mine, unde totul decurge foarte rapid și locația este într-unul din mall-urile din orașul meu.

dav

Photojet este un fel de automat de printat poze, de ce spun automat? Așa cum mergi să îți iei rapid o cafea, introduci doi lei și ai cafeaua gata în câteva secunde așa este și acest inovativ aparat de printat poze, dar ceva mai complex și profesionist. Photojet face parte dintr-o rețea internațională și ne bucurăm că a ajuns și la noi în România!

Te poți conecta la acest aparat prin Wifi direct cu telefonul și îți poți alege pozele preferate din smartphone-ul tău, sau mergi pe pagina ta de Instagram și îți alegi instaphoto-urile pe care le dorești, sau mai este și opțiunea de selfie, aparatul având o cameră atașată prin care îți poți face selfie-ul pe loc, singur sau cu gașca, și scoți apoi poza printată în câteva secunde. La fiecare din aceste opțiuni totul durează câteva secunde. Este atât de simplu să îți printezi pozele cu momentele tale preferate la orice moment din zi, la acest Photojet din Iulius Mall Cluj, vis-à-vis de Cinema City, la etajul 1.

dav

Dacă nu reușești să ajungi la o locație fizică unde există un device Photojet, nu-i nimic, există și varianta de a pune o comandă de print online pe site-ul  lor http://photojet.ro/

Calitatea pozelor este foarte bună, culorile sunt vii și prețurile accesibile. I-am vizitat și eu și mi-am printat, urmând câteva instrucțiuni simple, din telefonul propriu, apoi instalând aplicația photojetro din Play Store,  câteva din ultimele poze făcute ca și test să văd cum ies! M-am convins și mă voi întoarce cu siguranță la acest aparat drăgălaș de printat “momente din viață”.

poze cu photojet

Dacă ești și tu un fan al pozelor sau dacă nu te-am convins încă, am o surpriză pentru tine, îți ofer un cadou – o reducere de 20% până pe 31 mai 2017 pentru orice printare de poze. Tot ce trebuie să faci pentru a obține reducerea este să folosești codul meu – ElizaA, la comanda făcută. Super!

Bucură-te de amintirile tale nu doar privindu-le pe telefon sau aparatul foto, ci scoase pe hârtie și expuse pe un perete din căminul propriu sau într-un album! 🙂

Intră pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/photojetro/  sau  pe Instagram-ul https://www.instagram.com/photojetro/ pentru a afla și mai multe detalii despre Photojet România. Go check it out !

photojet

Merg acum să fac o poză cu cățelul simpatic al vecinei mele. 🙂

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

photojetro

One thought on “Momente cu Photojet

  1. Pingback: Rezumat 2017 – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s