Noutățile lunii Mai de la Melkior

Hey, hey, hey

Am devenit client Melkior de ceva timp și sunt foarte mulțumită de calitatea produsele și de partea inovativă a acestora. În acest articol vreau să cuprind 5 Must Have-uri ale acestei luni, care trebuie neapărat să le încercați și sunt curioasă să le testez și eu.

Lip Pen Lollipop MELKIOR 35,90lei (2)

Melkior a creat două nuanțe noi de Lip Pen Lollipop (ref.12908) și Oriental Nights (ref.12906). Aceste Creioane de Buze sunt cremoase și au o formulă extrem de pigmentată. Sunt retractabile și nu necesită ascuțire. Pot fi aplicate direct pe buze. Se bazează pe o formulă ușoară care definește perfect buzele pe tot parcursul zilei. Pentru un aspect impecabil este necesară o hidratare a buzelor și se recomandă eventual efectuarea unui peeling delicat în prealabil.

Poartă una din aceste nuanțe pe buze și vei fi irezistibilă!

Lip Pen Oriental Nights MELKIOR 35,90lei (2)

A doua noutate este colecția de oje foarte colorate și vesele BE WILD COLLECTION, numai bună pentru început de vară, cu nuanțe de verde Rolling Green sau roz Magenta. Mie îmi place verdele și cred că va arată foarte bine pe unghii!

Jungle time! Be Wild! Be in trend!

New Collection - BE WILD

Noua Pudră luminoasă irizată Bright Rose creată de Melkior este o altă noutate și un must have, în special pentru mine. Este ideală pentru realizarea unui machiaj natural și delicat, precum cel de zi. Are rolul de a conferi un aspect final transparent și luminos. Cum se folosește? Pentru un machiaj delicat și natural, pudra se poate aplica uscată dând astfel aspectul final luminos și transparent. Se poate aplica și umedă pentru a avea o strălucire mai intensă.

Pudra luminoasa irizata Bright Rose (1)

Dacă ești atrasă de tatuaje și ai vrea unul mic și discret, poți încerca noul Body Stamp Tattoo creat de Melkior, care este un produs non-toxic, pe bază de apă și nu conține alcool. Cum se folosește? Ștampila tatuaj în formă de inimă este foarte cool și ușor de utilizat. Se aplică pe piele ca atare. Tatuajul poate fi îndepărtat cu demachiant pe bază de ulei sau cu un șervețel umed demachiant.

Body Stamp Tattoo MELKIOR 39,90lei

Ultima noutate este Penseta din Inox Oblică Magenta, foarte rezistentă și cu un design modern. Este special concepută pentru înlăturarea părului nedorit. Nu se tocește și permite realizarea unui pensat extrem de precis de fiecare dată. Se folosește în special în cazul firelor de păr groase. Cum se folosește? Se prinde firul de păr între lamelele pensetei, cât mai aproape de rădăcina acestuia și se smulge printr-o mișcare scurtă și precisă, dar cred că știați deja acest lucru. Ca recomandare smulgeți firele de păr în direcția creșterii acestora. Trebuie să o am – https://www.melkior.ro/

Penseta Inox Oblica Magenta MELKIOR 25,90lei

Sper că v-au ajutat aceste informații și aștept comentariile și propunerile tale mai jos.

Îți doresc să te bucuri de zilele senine și să uiți de cele înnorate!

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

NEW Lip Pen MELKIOR 35,90lei

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s