Ce se află în geanta mea

Salutare ladies,

Acum câteva zile urmăream un video cu această temă – „What’s in my bag?”. M-am gândit că ar fi distractiv să fac și eu un articol despre asta și de ce nu, v-ar putea fi de folos.

În ultima perioadă port genți micuțe, mai ales când ies seara în oraș, asta pentru că sunt la modă, sunt mai ușoare și drăgălașe. Preferata mea este cea all black, pe care o port pe umăr, și este achiziționată de aici – http://www.reserved.com/ro/ro/woman/all-1/accessories/bags. Este destul de încăpătoare dar nu intră chiar toate lucrurile pe care le pot ține într-o geantă office. Azi mă voi referi la conținutul unei genți office, cu dimensiune medie spre mare și extrem de încăpătoare.

De obicei se spune că femeile poartă cu ele atât chestii folositoare cât și lucruri nefolositoare, și la cât de plină este câteodată geanta, mă mai întreabă soțul meu ce duc în ea de este așa de grea?

dav

Voi începe să prezint ce se află în geanta mea într-un mod aleator:

În buzunarul lateral păstrez un etui pentru ochelari, de obicei unul din material textil, împreună cu ochelarii de soare. Într-un alt buzunar interior am telefonul și căștile, iar într-un altul o ștampilă, cheile, un stick și un suport metalic pentru cărțile de vizită, nu știu cum să îi spun altfel, este o cutiuță metalică în care păstrez câteva cărți de vizită primite și câteva sunt ale mele.

Geanta este împărțită în 2 compartimente și are un buzunar pe mijloc, situat între acestea. Într-un compartiment am agenda zilnică, de la GoDo, una colorată și foarte utilă de care v-am povestit într-un articol anterior, două pixuri, bonuri, tot felul de facturi, șervețele demachiante, pe care le folosesc de obicei pentru mâini, deși port și un dezinfectant micuț, o cremă de mâini de la Farmec, pastile și portofelul.  În portofelul meu găsești carduri, bani, acte și o iconiță de la Monastero di San Benedetto, o amintire din Roma, care îmi poartă noroc.

În celălalt compartiment am un portfard care conține: un ruj mat, iubesc rujurile mate și am mai multe nuanțe, o pilă de unghii, un mini parfum, un balsam de buze pentru hidratare înaintea aplicării rujului mat, un creion de buze și un concealer – un fel de corector cremos care mă ajută să ascund micile imperfecțiuni ale tenului, sau cearcănele care mai apar peste zi de la oboseală.  Apoi foarte importanți sunt plasturii, umblând destul de des prin oraș, îmi mai fac probleme pantofii, așa că țin la mine toate dimensiunile posibile de plasturi.

dav

Mai port cu mine un elastic de prins părul, pe care îl folosesc când mănânc, mai ales pentru supă, să nu mă trezesc cu părul în ea, cum mi s-a mai întâmplat, câteva absorbante, ca orice femeie, și o oglindă micuță de la Melkior, tare nice. Pe lângă acest portfard, mai țin în geantă o sticlă de apă plată la 0,5 L, gumă de mestecat, din când în când o carte sau o revistă și o pungă de plastic pentru posibile cumpărături. Momentan am la mine revista nouă de la Glamour Magazine, ediția de iunie și cartea “Psihologie pentru oameni obișnuiți “ scrisă de Ramona & Radu F. Constantinescu, primită de curând,  pe care abia aștept să o parcurg.

Cam aceste lucruri se găsesc în geanta mea, exceptând cum am spus și mai sus, momentele în care îmi iau o geantă micuță sau o geantă plic și atunci iau cu mine doar strictul necesar.

Cred că multe din voi aveți cam aceleași lucruri, dar sunt curioasă să îmi spuneți ce purtați în gențile voastre zi de zi. Lăsați-mi un comentariu mai jos!

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

my bag 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s