Farduri de ochi Baked by Melkior

Bine te-am regăsit.

Luna iunie a început cu câteva zile ploioase și mohorâte la Cluj, dar sper că va aduce și zile mai călduroase, pline de soare și voie bună.

Și pentru că folosesc fard de pleoape în machiajul meu, atât cel de zi cât și cel de seară, am primit de la Melkior România un motiv perfect pentru a regăsi culorile verii și pe ochii mei! Noutatea este o gamă variată de farduri de pleoape Baked, cu o paletă de culori vii și jucăușe, create de Melkior și pe care le vom explora împreună !

Paleta 6 rezerve farduri baked CADOU (1)

Dacă ești și tu adepta fardurilor de ochi, iată ce avantaje promite această nouă gamă, un must have al momentului:

  • Spre deosebire de fardurile clasice, aceste produse sunt prelucrate la temperaturi înalte, proces prin care se împiedică fragmentarea excesivă.
  • Au nuanțe radiante care asigură o aderență perfectă, confort și rezistență.
  • Nu conțin ulei.
  • Prezintă un efect luminos.
  • Sunt produse indispensabile care pot fi folosite atât pentru un machiaj de zi, cât și pentru unul de seară.
  • Se găsesc în două moduri de prezentare: la cutie mono cu oglindă, și sub formă de rezerve care se pot depozita într-o paletă special creată pentru fardurile coapte.

Cum se aplică? Foarte simplu, cu ajutorul unei pensule. Pentru un machiaj delicat și natural se folosește fardul uscat, oferind un aspect final luminos și transparent. Pentru un machiaj intens aplicăm fardul umed.

Rezerva Fard de Pleoape Baked MELKIOR 19,90lei

Pune-ți în evidență culoarea ochilor! Acum ai Palete de 6 bucăți pentru rezervele de farduri Baked. Paletele cu mai multe farduri de pleoape oferă o soluție practică femeilor ce doresc să aibă o trusă de machiaj ordonată și bine pusă la punct. Chiar dacă ești fidelă unui singur stil de machiaj sau dacă iți place să experimentezi, vei putea realiza un machiaj natural sau unul îndrăzneț, având la dispoziție o varietate de culori într-o singură paletă.

Melkior ne oferă posibilitatea de a alege rezervele de farduri Baked preferate, iar apoi ne răsplătește cu un super CADOU – o paletă suport, în care să le putem organiza și depozita.

PALETA MAKE-UP 6X FARDURI BAKED (Ref. 14306) este special creată pentru a depozita 6 rezerve de farduri. Arată foarte chic și are o închidere magnetică, cu 6 locuri special concepute pentru ca pastilele de farduri să stea bine fixate. După fiecare utilizare, este important ca fardurile să fie acoperite cu folia de protecție special creată. Partea din față a paletei este transparentă.

Paleta 6 rezerve farduri baked CADOU (2)

Profită de această ocazie și achiziționează-ți paleta cu cele 6 farduri coapte, pe gustul tău, atât din magazinele Melkior din toată țara, cât și de pe online shop-ul www.melkior.ro

Eu îmi voi alege următoarele nuanțe: Opal Green (un verde deschis, Greenery, culoarea anului 2017), Blue Pearl (culoarea albastră a cerului senin), Honey Glow (culoarea mierii), Magnolia și Bright Rose (pentru un machiaj discret și luminozitate, le pot folosi atât pe ochi cât și ca iluminatoare) și Brown Marble (care îmi va scoate în evidență ochii mei deschiși la culoare)!

Creează-ți și tu propria trusă de farduri și primește paleta GRATUIT!

Intră aici – https://goo.gl/ww5HsH

cropped-beauty-default-banner-1024x322

 

Pe curând,

Eliza A.

11957, 11857 Fard de pleoape copt BLUE PEARL Melkior

11963, 11863 Fard Pleoape copt BROWN MARBLE Melkior

11965, 11865 Fard Pleoape copt OPAL GREEN Melkior

 

One thought on “Farduri de ochi Baked by Melkior

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s