Cum mă pregătesc pentru vară!

Bună dragile mele,

În acest articol voi vorbi despre câteva produse care mă vor ajuta să trec cu bine peste vară, în sensul că tenul meu va arată super și va rămâne protejat. Cu siguranță multe dintre voi vă veți regăsi în povestea mea.

Eu am un ten foarte deschis, și mereu am avut complexe din cauza asta. Mă bronzez greu și obțin după multe expuneri la soare sau la solar o culoare maronie, culoare pe care alte fete o au poate doar după o singură zi de plajă. Am frecventat acum câțiva ani saloanele de solar, unde nu stăteam mai mult de 10 minute/ ședință, pentru ca tenul meu să capete culoare pentru vară. Dar la un moment dat mi-au ieșit câteva pete albe pe piele și m-am speriat, mergând la o consultație dermatologică. Mi s-a confirmat faptul că acele pete ar putea avea legătură cu mersul meu la solar și a trebuit să fac un tratament pe o perioadă de 3 luni de zile.

Am întrerupt solarul și mi-a fost groază să merg din nou după această experiență. Important e că am scăpat de acele pete albe. Nu vreau să transmit mesajul “Să nu mergeți la solar!”, fiecare face ce dorește și ce simte, dar este destul de periculos, în timp poți dezvolta probleme ale pielii și la mine nu mai funcționează această opțiune, pur și simplu!

IMG_20170608_094103.jpg

Am făcut și tot felul de alergii pe piele de la soare, fiindcă s-a întâmplat să nu folosesc o cremă de protecție potrivită sau pentru că m-am expus la plajă la o oră de vârf, așa că tenul meu a avut de multe ori de suferit. Primul bronz în cazul meu este defapt o piele care se înroșește și apoi trebuie să insist de mai multe ori cu statul la soare, și bineînțeles, să mă întorc pe toate părțile, pentru a obține efectul dorit.

În ultimii ani nu am mai avut răbdare să fac tot acest proces și nici nu m-a mai interesat să obțin acea culoare maronie. Îmi place tenul meu așa cum este, cu toate probleme lui și când vine vara aplic produse autobronzante, pentru a avea cât de cât o culoare aurie și un ten luminos. Am încercat de-a lungul timpului tot felul de astfel de produse , de self tanning, și momentan am descoperit gama nouă Gerovital SUN, a celor de la Farmec.

După cum știți folosesc produse Farmec și sunt client fidel al acestei mărci românești. Sunt foarte mulțumită de ele și mi se potrivesc majoritatea produselor pe care le-am testat. Mi-am achiziționat de data aceasta doar produse pentru vară.

dav

Mi-am comandat Crema Autobronzantă Gerovital Sun , la 150 ml, care conține unt de cacao, ulei de gălbenele și vitamine E, iar mirosul ei este foarte plăcut. Poate fi utilizată și după plajă, pentru intensificarea bronzului și pentru îngrijire, datorită efectelor sale hidratante, antioxidante și emoliente. Se aplică ușor, recomand utilizarea unor mănuși, și are un pigment sidefat care dă luminozitate tenului, exact ce căutam. Am aplicat-o pe corp, după duș și se uniformizează frumos, am obținut un bronz natural și nu am observat pete pe haine sau alte probleme pe tenul meu sensibil. O recomand ! Aveți link aici – https://www.farmec.ro/produse/corp/crema-autobronzanta-636.html

Din aceeași gamă, mi-am luat și Laptele Autobronzant Gerovital Sunhttps://www.farmec.ro/produse/corp/lapte-autobronzant-635.html#rating, cu o textură mai ușoară,  la 200 ml, dar pe acesta încă nu l-am testat. Am observat încercându-l puțin pe mână că intră mai repede în piele. Pielea nu rămâne uscată și ceva important e că nu l-am simțit lipicios. Laptele autobronzant conţine unt de cacao, ulei de măsline, betacaroten şi vitamina E. Super ok!

dav

Un produs fără de care nu am ce căuta la plajă este crema sau loțiunea cu protecție mare. Din gama Gerovital Sun am ales Crema cu Protecție Solară SPF 50. Este recomandată în special persoanelor cu pielea sensibilă, predispuse alergiilor solare şi copiilor, dar poate fi folosită pentru toate tipurile de ten. Promite să prevină apariţia arsurilor solare şi îmbătrânirea prematură a pielii. Conţine filtre minerale şi organice ce asigură o protecţie ridicată şi echilibrată împotriva radiaţiilor UVA/UVB. Formula este îmbogăţită cu unt de cacao, vitamina E şi ulei organic de rodie. Nu conţine parabeni şi oxibenzonă, iar prețul este unul accesibil. O puteți comanda aici – https://www.farmec.ro/produse/ten/crema-protectie-solara-spf-50-627.html

dav

Zilnic, când merg la birou și am de umblat prin oraș mă protejez cu o cremă de protecție mai mică, 20-30 SPF, pe care o aplic peste loțiunea normală de corp, iar pe tenul feței folosesc un fond de ten cu aproximativ aceeași protecție solară. Și părul trebuie protejat de radiații, mai ales al meu, fiind negru, captează foarte bine lumina soarelui. Aici intervin cu Serul Termoprotector din gama Gerovital Tratament Expert, un ser fresh și care nu încarcă firul de păr.

Datorită prezenței unor ingrediente cu un efect puternic hidratant, ca extractul de Aloe Vera, Aquaxyl și Provitamina B5, serul suplimentează rezervele de apă din structura fibrei capilare. Se aplică pe părul umed după fiecare spălare. Se lasă să acţioneze 2-3 minute pentru fixare. Nu se clăteşte! Este delicat și îmi lasă părul mătăsos, îl recomand și pe acesta, link aici – https://www.farmec.ro/produse/par/ser-termoprotector-560.html

dav

Cam așa mă pregătesc eu pentru vara aceasta, pentru soare, pentru vacanță. Sper că v-au fost de folos informațiile și vă aștept cu sugestii, comentarii, opinii mai jos.

cropped-beauty-default-banner-1024x322

 

Pe curând,

Eliza A.

dav

vara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s