Accesorii feminine by Orphic România

Dragele mele,

Poate un accesoriu să îți pună în valoare look-ul și feminitatea? Nu credeam sincer, dar am probat ceva nou și vă spun că un singur accesoriu va putea face diferența dintr-o vestimentație banală și una spectaculoasă.

Azi vă voi împărtăși povestea celor de la Orphic Accessories&Lingerie, un proiect ambițios, realizat cu mult entuziasm și care își propune să reunească arta cu handcrafting-ul. Sunt adepta lucrurilor făcute cu bun gust, talent și dăruire. Consider că cele mai speciale și reușite accesorii sunt cele handmade și mereu sunt în căutare de astfel de creații.

acc

Descoperind pagina de Instagram a celor de la Orphic Accessories&Lingerie, am rămas plăcut impresionată de produsele lor, de la cele mai simple până la cele statement. Ce mi-a atras atenția din varietatea de produse sunt chokerele și hamurile. Atât accesoriile, cât și hamurile și lenjeria intimă sunt versatile și pot fi purtate în foarte multe combinații. De exemplu, hamurile pot fi purtate sub haine, dar și peste acestea.

La realizarea lor sunt folosite materiale de calitate, cum ar fi: catifea, piele, piele întoarsă, piele ecologică, bie, denim, diferite tipuri de panglică, dantelă, oțel inoxidabil și în curând argint. Aceste materiale sunt combinate cu lanțuri, pandantive, perle etc. pentru a crea ceva inedit și în plus, pentru a adapta produsele la nevoile și dorințele clienților.

orphic accesories 3.jpg

Am făcut o primă comandă și mi-am achiziționat 3 chokere pentru ocazii diferite. Mi-am ales Dark Chocolate https://www.instagram.com/p/BVFUK9AgXNT/ , Put a ring on it https://www.instagram.com/p/BUbSkDVgczs/  si Black Lilly https://www.instagram.com/p/BTzXL0hAbMm/ !

Primul, Dark Chocolate, este un choker din piele cu un accesoriu argintiu inoxidabil, potrivit pentru vestimentație casual sau cea de festival, că tot se apropie Electric Castle, Neversea și Untold!

Ckokerul Put a ring on it este realizat din dantelă albă, foarte finuță și cu o perlă pe mijlocul accesoriului. Îl voi purta la ceva mai elegant, ținute black& white, rochie, sacou și pantaloni evazați.

Black Lilly este din dantelă neagră cu aplicații manuale, având o formă de coroană, un choker deosebit și îndrăzneț. Îl văd purtat cu rochii lungi, vaporoase sau cu un top negru și skinny jeans.

orphic accesories 2.jpg

Sunt încântată de ele și mă gândesc deja la următoarea comandă ce va cuprinde neapărat un ham statement sau o piesă de lenjerie intimă foarte feminină. Am înțeles că se lucrează de zor la viitoarea colecție de brățări Orphic și abia aștept să văd pozele!

Dă un follow aici – https://www.instagram.com/orphicromania/ și pe Facebook –  https://www.facebook.com/orphic.romania/, apoi folosește codul – orphicromania la comanda ta și obții o reducere de 15% pentru toată luna iulie. SUPER!

Profită de această ocazie și puneți în valoare feminitatea cu accesoriile de la Orphic Accessories&Lingerie !

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

ham

orphic

3 thoughts on “Accesorii feminine by Orphic România

  1. Pingback: Rezumat 2017 – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s