Lansare de produs by Melkior România!

Hey dragelor,

Cei de la Melkior România, unul din brandurile mele preferate în materie de beauty, mi-au făcut o surpriză zilele trecute! Am primit de la ei un colet ce conține un produs nou, pentru a-l testa în premieră.

Este vorba despre lip glossul Matte Stain, pe care îl veți găsi pe shopul online și în magazinele brandului, începând cu 17 iulie 2017! Eu am primit nuanța Joy și se potrivește la fix cu tenul meu deschis. Culoarea este delicioasă și vie, o culoare numai bună pentru vara aceasta! Eu port de obicei nuanțe nude și ocazional clasicul roșu, dar uite că a venit momentul să merg pe ceva mai îndrăzneț. Îmi place rezultatul.

dav

Matte Stain este un ruj lichid mat, persistă destul de bine, nu are aspect lipicios și îți recomand ca înainte de aplicare să folosești ceva hidratant, pentru buze, pentru a nu lăsa un efect prea uscat. Super! 🙂

Pe lângă oportunitatea de a testa acest produs nou de makeup, am primit și o oglindă simpatică by Melkior, potrivită pentru orice geantă, și un portfard transparent cu mesajul – Sharing your passion.  Mulțumesc mult !

dav

Sunt curioasă și de celelalte nuanțe ale lip glossul Matte Stain și de aceea te invit și pe tine să le descoperim împreună pe data de 17 iulie 2017, de la orele 10, pe magazinul online www.melkiorprofessional.com .

Save the date!

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

dav

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s