Dor de festival

Salutări dragilor,

Vă scriu din mijlocul naturii. Sunt într-un hamac portocaliu, departe de zgomotul orașului, într-o zonă verde. Este soare, aer proaspăt și liniște. Duminica este mereu ziua de relaxare și de odihnă pentru mine, ziua în care îmi încarc bateriile pentru o nouă săptămână activă!

Din păcate nu am reușit să ajung anul acesta la Electric Castle și nici la prima ediție a festivalului Neversea, de la malul mării. Știu, veți spune că am pierdut niște experiențe memorabile și vă cred! Defapt urmărind ultimele postări de zilele acestea de pe Social Media, majoritatea se referă la fenomenul EC, sunt sute de poze pe Instagram și filmulețe despre și cu ce se întâmplă acolo la festival. Este minunat să iau parte și așa prin intermediul vostru la atmosfera de acolo. La anul, sigur voi ajunge și eu!

ec

Neversea, am înțeles că a fost un succes și a creat o atmosferă de neuitat pentru cei aflați pe litoralul Mării Negre la început de luna iulie. Bravo organizatorilor!

neversea

Voi ați fost?

Mă bucur că sunt tot mai multe festivaluri la noi în țară, pe tot parcursul anului, începând cu primăvara până spre sfârșit de toamnă, și multe din ele sunt organizate în orașul meu, Cluj-Napoca! Orașul este recunoscut la nivel european și chiar mondial datorită acestor evenimente, și ne putem mândri cu asta! Sunt PRO festivaluri și poate mulți nu vor fi de-acord cu mine, dar îmi mențin părerea.

depeche

Urmează și partea mea de fun! Aștept cu nerăbdare mega concertul celor de la Depeche Mode, de pe 23 iulie pe Cluj Arena, începând cu orele 19. Nu știu dacă v-ați luat bilete deja, dar sunt aproape sold out așa că grăbiți-vă! Eu zic că merită! Este una din formațiile mele preferate și îmi amintește de adolescență. Abia aștept să fredonez împreună cu publicul, melodii precum Personal Jesus, Enjoy the Silence, It’s No Good, Strangelove dar și piese de pe noul album. Super! Intră aici – http://www.eventim.ro/ro/bilete/emagic-live-cluj-napoca-cluj-arena-912972/performance.html .

untold

Pe 3-6 august cel mai așteptat eveniment încă de anul trecut pe vremea când eram încă acolo, este UNTOLD Festival! M-a fermecat pur și simplu! Am rămas impresionată de tot ceea ce au reușit să facă organizatorii, partenerii, artiștii și dj-ii. Publicul prezent, atmosfera, decorurile, totul este Magic și vrei să nu se termine, vrei să te țină picioarele, vocea, buzunarul în toate cele 4 zile și 4 nopți de Untold! Este extraordinar!

Mai sunt pe site abonamente și bilete la un preț promoțional – 450 Ron + Taxe / abonament, 225 + Taxe / bilet o zi, click aici – https://untold.com/ro/tickets.

Ne vedem acolo!!!

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

Armin-van-Buuren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s