Trucuri pentru un Selfie reușit

Hello,

Acum poți uita de filtre și fețe drăgălașe, din aplicațiile Snapchat/ Instagram, pentru a-ți face fotografii de tip Selfie. Am descoperit o gamă de produse noi – Gerovital STOP ACNEE, care te va ajuta sa iți pui în valoare frumusețea naturală a tenului și să fii #gatadeselfie!

Nu sunt o persoană care să aibă mari probleme cu tenul, dar mă confrunt din când în când cu apariția nedorită a coșurilor, pori dilatați și zone cu puncte negre. Sunt mai norocoasă din acest punct de vedere și știu cât de important este sa îmi mențin tenul sănătos și curat.

Mă demachiez atât dimineața, înainte de aplicarea machiajului, cât și seara, cu apa micelară, folosesc o cremă de zi hidratantă antirid ca și primer, un ser cu acid hialuronic pentru lifting, fond de ten cu protecție solară, iar când simt tenul mai uscat folosesc o cremă de seară care acționează peste noapte și, cam o dată la 2 săptămâni, ma răsfăț cu o mască. Nu știu dacă sunt puține produse de îngrijire sau multe pe care le folosesc, dar sunt mulțumită de aspectul tenului meu.

dav

Am primit zilele trecute din partea Farmec România un Kit tratament cosmetic din această gamă, Gerovital Stop Acnee,  ce conține 3 produse: Gel Spumant Purifiant, Crema-Gel Sebum Control și Crema Ultra-Activă. Sunt dedicate în special tenului gras, cu probleme, dar și tenului mixt. Am fost curioasă să le testez și mă bucur de fiecare dată când am oportunitatea să încerc produse noi și să descopăr dacă mi se potrivesc sau nu, dacă pot schimba un produs vechi cu unul mai bun, nou, și să vă las o părere despre ele!

Să vă zic ce face fiecare din aceste 3 produse:

Gelul Spumant Purifiant – este o formulă ușoară, puțin mentolată,  pentru curățare zilnică. Asigură spălarea blândă și eficientă a feței. Este un gel care se masează ușor pe față până devine o spumă, care curăță tenul, eliberează porii, protejează, emoliază și reduce activitatea bacteriană cu până la 90, 70 %. După ce mă demachiez, îl folosesc în special pentru zona nasului și a bărbiei, unde am un ten mai gras.

Crema-Gel Sebum Control – După ce îmi curăț tenul, mă șterg cu un prosop curat și aplic în aceeași zonă cu probleme această cremă tratament, care reduce secreția de sebum, undeva până la 58,24%, și redă pielii o senzație de confort, ceea ce am simțit și eu! Am început să o folosesc zilnic, dimineața, în ritualul meu de îngrijire, împreună cu Gelul Spumant Purifiant. Crema are și un efect anti-iritant.

Crema Ultra-Activă – are o formulă concentrată, care are rol în a corecta imperfecțiunile tenului cu probleme. Se aplică doar pe zonele afectate și inflamate. Eu o folosesc în tratarea coșurilor, a porilor dilatați, la nevoie.

dav

Din aceeași gamă, STOP ACNEE, vreau să mai încerc: Benzile de curățare pentru puncte negre (Unisex), care promit îndepărtarea acestora, o utilizare ușoară și un efect imediat, și Masca Film Purificatoare, pentru a o aplica în zona în care am un ten mixt.

Există și Crema CC Matifiantă, un fel de BB Cream (tratament + machiaj), care maschează imperfecțiunile tenului gras, acneic, acoperă și uniformizează instant. Poate fi folosită înaintea aplicării fondului de ten și a pudrei.

Toate au un preț accesibil și un raport calitate/ preț foarte bun. Le recomand!

Și acum suntem #gatadeselfie: Selfiestick-ul este pregătit, telefonul e pus pe poziție și SMILE!

Sunt curioasă ce părere aveți despre aceste produse, le-ați încercat? Aștept comentariile și opiniile voastre, mai jos!

754b147acd9b28e1117bbc5b5effe661

Pe curând,

Eliza A.

selfie

dav

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s