Un nou magazin Melkior la Cluj-Napoca

Salutare dragelor,

Sâmbătă dimineața am fost la inaugurarea noului magazin Melkior din Vivo Shopping Center. Melkior iubește Clujul, de aceea a deschis cel de-al doilea magazin în orașul meu. Am fost nerăbdătoare să văd decorurile, produsele și surprizele pe care le-au pregătit cei de la Melkior pentru clienții prezenți.

Noul magazin arată foarte bine, găsești o gamă largă de produse dedicate părului și unghiilor, produse de makeup, cosmetice, o lume colorată și plină de frumusețe. Magazinul este deschis zilnic între orele 10.00 – 22.00, în locația VIVO! Cluj-Napoca.

NOU ! S-a deschis Melkior in VIVO! din Cluj-Napoca (2)

La intrare este amenajat un stand special unde am putut testa toate nuanțele noului ruj lichid Matte Stain, cel despre care v-am vorbit  într-un articol anterior și pe care am fost entuziasmată să le încerc. Super!

Apoi, am regăsit fardurile Baked (coapte) în nuanțe delicioase de vară, ojele semipermanente, pudrele luminoase mozaic, irizantă sau bronzantă, pe care le îndrăgesc și cea mai bună promoție a momentului – Mascara Extra Volume la 19,99 Lei. Merită!

NOU ! S-a deschis Melkior in VIVO! din Cluj-Napoca (3)

Au fost organizate sesiuni de machiaj și manichiură gratuite, pentru clientele care doreau să se răsfețe și să se aranjeze pentru weekend. M-am lăsat și eu pe mâna profesionistei Cosmina Matei, cea care a fost de la început în Melkior, de pe vremea când era la stadiul de proiect și cu care m-am împrietenit instant. Este o persoană foarte amabilă, pozitivă, un bun profesionist, care mi-a făcut o manichiură impecabilă și veselă. Mulțumesc Cosmina!

NOU ! S-a deschis Melkior in VIVO! din Cluj-Napoca (8)

Vino să vizitezi și tu noul magazin Melkior. Descoperă produse de beauty profesionale care se adresează tuturor femeilor ce doresc sa se simtă frumoase! În România, Melkior este prezent cu 17 magazine, dintre care 2 în Cluj-Napoca, iar cel mai nou este acesta din VIVO! Cluj-Napoca.

Vă pup!

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

NOU ! S-a deschis Melkior in VIVO! din Cluj-Napoca (6)

NOU ! S-a deschis Melkior in VIVO! din Cluj-Napoca (1)

unghii Melkior.jpg

2 thoughts on “Un nou magazin Melkior la Cluj-Napoca

  1. In weekend am trecut prin fuga prin VIVO si am uitat de noul magazin Melkior, desi am vazut pe fete care machiau. Data viitoare sigur voi vizita magazinul si chiar ma bucur ca de acum incolo nu trebuie sa merg pana in Iulius Mall ca sa cumpar ceva 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s