Idei pentru un festival memorabil

Hey, hey, hey

Mai este foarte puțin până la cel mai grandios eveniment al verii, Untold Festival!

M-am gândit ca în acest articol să vă împărtășesc câteva idei cu ce ar fi bine să avem la noi pe timpul festivalului. Sunt nerăbdătoare să pășesc în lumea magică Untold și sunt convinsă că anul acesta, decorurile, scenele, muzica și activitățile vor fi și mai mișto ca anul trecut.

untold photo 2

Voi începe cu partea de vestimentație. Am văzut în ultima vreme foarte multe postări cu Look-uri de festival, unele comode, altele foarte la modă. Eu voi alege o combinație între cele două. În primul rând vă recomand o încălțăminte confortabilă – ghete de vară, din piele subțire și puțin elastică, pantofi sport colorați sau teniși comozi. Veți petrece mult timp în picioare, în explorarea spațiului, veți dansa și sări pe muzică, vă veți plimba și atunci aveți nevoie de o încălțăminte adecvată. Nu uitați, sunt 4 zile și 4 nopți de festival!

Stilul vestimentar pe care îl voi adopta va fi unul lejer, casual, cu unele piese mai îndrăznețe. Voi purta pantaloni scurți, jeanși girlfriend și rochiță înflorată, asortate cu tricou, bluză boho sau top negru. Seara voi avea grijă să am la mine un cardigan sau blazer călduros. Le voi accesoriza cu chokere statement și brățări de piele.

untold photo 5

Voi alege să port un rucsac sau o geantă tip poștaș, pe umăr, care nu mă va incomoda prea mult și care mă va ajuta să am la mine strictul necesar. Puteți opta și pentru o borsetă, dacă luați mai puține lucruri la voi.

Pe timpul zilei e bine să avem ochelarii de soare, o cremă de protecție solară și o pălărie sau șapcă, pentru a ne proteja de căldură și razele UV. Părul să vă fie și el comod, prins, sau oricum să nu vă încurce prea tare, dar în același timp să arate bine! Vă recomand să purtați un machiaj rezistent și colorat, care să dureze în timp și să vă facă să vă simțiți fabuloase!

untold photo 7

Nu știu câte puncte de încărcare a telefonului/tabletei  vor fi disponibile publicului, așa că e important să luați cu voi o baterie externă care să vă prelungească durata de folosire a device-urilor,  pentru a face cât mai multe poze, filmulețe și a le posta pe rețele de socializare.

Mergeți cu o zi, două înainte de începerea festivalului după brățări și încărcați-le cu un buget cât mai aproape de cât credeți că veți cheltui în toate cele 4 zile de festival (mâncare, drinks și activități – ex. tatuaj temporar, cumpărare accesorii de festival, plimbare cu tiroliana, etc. ), să nu vă tot plimbați și să așteptați la cozi interminabile pentru alimentarea acestora. La final, dacă rămân ceva bani pe ele, îi puteți recupera ușor.

untold photo 4

Să aveți un program bine stabilit, înainte de a ajunge în locațiile festivalului, pentru a nu rata momentele importante și artiștii preferați, apoi, revizuiți programul din când în când pe telefon.

Nu uitați de hidratare, cel mai important lucru! Beți apă tot timpul, mai ales peste zi, dar și seara după câteva beri sau două-trei pahare de vin. E important să avem energie, dar ca să puteți profita la maxim de toate zilele de festival, rămâneți echilibrat, nu exagerați cu mâncarea de tip junk food și cu băuturile alcoolice.

Sper să vă fie de folos sfaturile de mai sus, și, pe final, vă doresc să trăiți momente de neuitat, să vă faceți prieteni noi și să vă distrați la maxim!

Ne vedem la Untold 2017!

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

festival look

untold photo 3

Pozele sunt preluate de pe pagina oficială de Facebook a Untold Festival – https://www.facebook.com/UntoldFestival/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s