Zile de vară până în seară, cu Gerovital SUN

Bine v-am regăsit dragilor!

Am prezentat în urmă cu o săptămână, celor care îmi urmăresc pagina de Instagram (https://www.instagram.com/elizaabrudan/), ritualul meu de protejare a pielii pe timpul verii, cu noile produse din gama Gerovital SUN. M-am gândit să împărtășesc experiența, cu aceste produse, și aici pe blog, mai ales că o parte din voi mi-ați cerut asta.

Farmec a lansat de curând linia de produse Gerovital SUN, într-o variantă modernizată şi extinsă, creată de către cercetători la standarde înalte de calitate. Noua linie solară este formulată pentru a răspunde necesităţilor de protecţie împotriva radiaţiilor nocive ale soarelui, atât în timpul expunerii cât şi după aceea. Pe lângă dubla fotoprotecţie (UVA şi UVB) produsele asigură în plus hidratarea, emolierea şi nutrirea tegumentelor şi au puternice proprietăţi antioxidante. Se regăsesc sub formă de uleiuri, loţiuni, emulsii, creme şi geluri, satisfac nevoile tuturor tipurilor de piele şi au destinaţii diferite.

Produsele conţin ingrediente recunoscute pentru proprietăţile lor de a ajuta la obţinerea bronzului rapid şi frumos sau pentru proprietăţile antioxidante, hidratante, vitaminizante (ulei de măsline, ulei de gălbenele, betacaroten, unt de cacao, aloe vera, vitamina E, etc). Le găsiți clasate pe mai multe categorii: produse cu protecție ridicată, cu protecție medie, cu protecție scăzută, protecție pentru copii, produse după expunerea la soare, autobronzante și elementul de noutate – produsele special create pentru bărbați. Super!

gerovital_sun 3

Eu mi-am comandat produse potrivite pentru tipul meu de ten, sensibil și deschis, și vi le voi descrie pe fiecare în parte:

  1. Laptele autobronzant Gerovital SUN – Are o formulă ușoară și este preferatul meu când vine vorba de colorarea tenului. Are un rol hidratant, miroase plăcut, și dă o culoare frumoasă, aurie pielii. Cu acest produs sunt gata să îmbrac costumul de baie și să merg la plajă. Se poate folosi și ca loțiune de intensificare a bronzului obținut deja. Formula conţine unt de cacao, ulei de măsline, betacaroten şi vitamina E. Îl ador!
  1. Crema de protecție solară cu SPF 50 Gerovital SUN – Este ideală pentru tenul foarte sensibil și predispus la alergii, având cel mai înalt grad de protecție. Previne apariţia arsurilor solare şi îmbătrânirea prematură a pielii (deshidratare excesivă, pete pigmentare etc). Conţine filtre minerale şi organice ce asigură o protecţie ridicată şi echilibrată împotriva radiaţiilor UVA/UVB. Formula este îmbogăţită cu unt de cacao, vitamina E şi ulei organic de rodie. Este un produs care nu conţine parabeni şi oxibenzonă. Big Like!
  1. Loțiune spray protecție solară SPF30 Gerovital SUN – Am achiziționat acest produs pentru momentele în care călătoresc și explorez locații noi, în bătaia soarelui. Se aplică foarte ușor pe piele, pulverizând uniform, și ești protejat pe tot parcursul călătoriei. Pentru o expunere prelungită la soare recomand Crema de protecție solară cu SPF 50 Gerovital SUN, despre care am scris mai sus!

dav

  1. Uleiul bronzant pentru plajă Gerovital SUN – Asigură confortul şi strălucirea pielii în timpul expunerii la soare şi după. Betacarotenul natural accelerează bronzarea şi conferă pielii o nuanţă aurie. Uleiul de gălbenele şi uleiul de măsline exercită un rol protector şi calmant. Este un produs natural, care nu conţine conservanţi. Din păcate nu are factor de protecție și îl folosesc în combinație cu Crema de protecție solară cu SPF 50 Gerovital SUN.
  1. Loțiunea spray 3 în 1 după plajă Gerovital SUN – Asigură confortul pielii după supraexpunerea la radiaţiile UV, având o acțiune complexă de liniștire, răcorire și revitalizare a epidermei arse de soare. Conține 3 subsanțe active: pantenol, extract de Boswellia Serrata și mentol. Pantenolul stimulează procesele de vindecare a ţesuturilor lezate, extractul de Boswellia Serrata reduce semnele caracteristice iritației, respectiv înroșirea și inflamarea, iar mentolul calmează pielea arsă de soare, eliberând-o de senzația de mâncărime și disconfort. O găsesc foarte revigorantă și calmantă, iar mirosul este unul tropical. Fără parabeni.
  1. Gel răcoritor după plajă Gerovital SUN Gelul se absoarbe uşor şi lasă o senzaţie plăcută de hidratare şi răcorire. Principiile active de la bază asigură protecţie împotriva fenomenelor distructive declanşate de radiaţiile UV. Extractul de Aloe Vera este bogat în aminoacizi esenţiali, vitamine şi minerale, iar pantenolul are rol în procesul de regenerare. Fără parabeni. Îl aplic atât pe corp cât și pe ten. Refreshing!

gerovital_sun 2

Sunt foarte mulțumită de ele, și mă bucur că am găsit produse care să funcționeze pentru tenul meu. Toate formează un ghid complet de îngrijire și protecție a pielii în timpul și după expunerea la soare.

Și ca să-ți ofer un motiv în plus pentru a încerca această gamă de produse, cei de la Farmec România derulează, începând de azi, o super campanie numită “Bucură-te în continuare de vară cu Gerovital”, pe tot parcursul lunii august.

Prin această campanie se asigură transportul GRATUIT produselor din gamele: Gerovital H3 Derma+ Sun și Gerovital SUN, și la orice comandă veți primi cadou 4 minimostre pentru plajă: pentru pielea sensibilă, deschisă la culoare, Lapte protecție solară SPF 30 GH3 Derma+ Sun ,10 ml, pentru pielea sensibilă a copiilor, Cremă protecție solară copii SPF 50 GH3 Derma+ Sun, 5 ml, pentru pielea bronzată, închisă la culoare, Lapte protecție solară SPF 15 G Sun, 10 ml, pentru ten cu imperfecțiuni pigmentare, protecție ridicată, Cremă față nuanțatoare SPF 50, 2 ml.

Comandă și tu Gerovital SUN !- https://www.farmec.ro/produse/plaja-6/1.html

Îți doresc cât mai multe zile de vară până în seară!

selfie

Pe curând,

Eliza A.

Gerovital Sun photo

vara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s