10 lucruri pe care le-am făcut la Untold

Salutare,

Vă scriu câteva rânduri despre experiența mea la Untold Festival. Sunt zeci de articole, sute de poze, păreri pro și contra, toate adunate pe rețele de socializare în ultima vreme. Eu am fost acolo, în toate cele 4 zile și a meritat din plin oboseala acumulată, nopțile nedormite, căldura, cei peste 20 de mii de pași zilnic, chiar și banii cheltuiți! A fost o poveste frumoasă din care am făcut și eu parte și în care mi-am găsit locul.

E minunat să retrăiești în minte momentele de-acolo, de la acest festival grandios, care mi-a adus bucuria.

untold magic

Vreau să împărtășesc cu voi câteva din momentele mele memorabile:

Saltul de pe trambulină

Cred că cel mai intens moment și plin de adrenalină a fost saltul de pe o trambulină, de la o distanță de circa 5 metri de pământ, pe o imensă saltea gonflabilă. Am făcut acest salt în gol, spre libertate, să îmi înving frica de înălțime și am reușit. De acolo de sus, se văd altfel lucrurile, și am avut câteva secunde de ezitare, dar am pornit hotărâtă și m-am lăsat pur și simplu pe spate cu inima liberă și neînfricată! A fost momentul meu, unul de neuitat! Pentru mulți dintre voi poate nu este ceva wow, dar pentru mine a fost a big deal.

Petrecerea din tramvai

Un alt moment de care îmi aduc aminte zâmbind, este cel în care am pășit, alături de alte persoane străine, în tramvaiul colorat, de pe marginea șoselei închise, într-un colț de festival. Tramvaiul vibra efectiv cu noi, pe ritmurile muzicii, era un fel de cabină vintage țopăitoare, în care noi săream și râdeam plini de euforie.

trambulina untold

Arena Dragonilor

Cluj Arena a fost transformată în Dragon’s Nest, fiind scena principală de la Untold sau main stage-ul festivalului. Pe aici s-au perindat cei mai tari artiști și cei mai îndrăgiți, precum – Hardwell, Armin Van Buuren, Martin Garrix, Lost Frequencies, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Afrojack și mulți alții. Aici, pe scena Cluj Arena, am petrecut cele mai multe ore, în care – am cântat, am dansat, am strigat până m-au ținut plămânii, m-am emoționat, am rămas fascinată de jocurile de lumini, de muzică, de oameni, a fost incredibil!

Tatuaje

Am scris la un moment dat un articol în care vă spuneam că îmi doresc să îmi fac un tatuaj, dar încă nu l-am găsit pe cel potrivit. Au fost de bun augur însă, cele câteva standuri cu tatuaje temporare, mi-au oferit oportunitatea de a experimenta, de a mă juca cu formele și culorile lor. Așa că mi-am făcut mai multe tatuaje (pe picior, pe mână, pe spate), pentru a-mi face o idee de cum ar arăta poziționate în acele zone. Am ajuns la concluzia că pe mână, nu arată bine, în cazul meu, pe picior mai merge, dar cel mai ok e pe spate, zona omoplatului.

tramvai

Poze profesionale

Am așteptat cuminte, la rând, la câteva standuri cu camere foto profesionale încorporate pentru tot felul de poze cu tematică. De exemplu, la unul din standurile celor de la Telekom, puteai să te pozezi pe scaunul care imita perfect un scaun regesc din filmul Urzeala Tronurilor, unde m-am simțit pentru câteva minute în pielea frumoasei prințese Daenerys Targaryen. Cool!

Clătitele de la 4 dimineața

Ahhhh ce bine e să mănânci niște clătite foarte delicioase, cu Nutela și tot felul de bunătăți, dimineața pe la ora 4-5, și să nu-ți pese de nimic. M-am bucurat ca și un copil de clătitele celor de la Yep! it’s funlicious. Sunt atât de bune!

Muzică pentru toate gusturile

Am făcut zilnic turul scenelor amenajate de-a lungul Parcului Central până aproape de arenă, apoi spre Sala Polivalentă. M-am bucurat de un hip hop de calitate la scena Alchemy, de muzică chill la DayDreaming stage, de mixuri reușite la Elements by Ursus, și lista poate continua. A fost o experiență muzicală complexă și completă.

poze untold

Relaxarea

Am avut și momente de respiro, în drumul meu de explorare a locațiilor de festival, și m-am oprit din când în când, ba pe un șezlong într-o zonă verde, cu o cafea bună în mână, ba pe o bancă cu un pahar de vin în fața Cazinoului, sau cu un energizant în mijlocul arenei. În aceste momente stăteam pur și simplu și priveam oamenii, decorurile, luminile, ascultam muzica și aveam o stare de bine. Și asta înseamnă Untold, o stare de bine!

Armin, legendarul

Favoritul meu, Armin van Buuren, a încântat peste 70000 de oameni cu o experiență muzicală unică de senzații, emoții și trăiri intense până dimineața la 8 și jumătate. A fost pe departe îndrăgitul meu! La un moment dat s-au blocat căile de acces spre arenă, de la numărul impresionant de participanți la reprezentația lui, care a ținut peste 5 ore. Arena a fost ocupată la capacitate maximă! Armin e clujean de-al nostru, cum spunea cineva,  și sunt sigură că se va întoarce pe scena de la Untold și la anul.

armin1

Ușurința plăților

Cu brățara de festival am putut achita foarte simplu – contactless, și clătitele, și cafeaua, vinul, tatuajele, șapca Untold, tot ce mi-am comandat și mi-am achiziționat în cele 4 zile. Această brățară minune a făcut totul să pară mai simplu, dar mi-a și golit buzunarele. Oricum a meritat!

Mă aplec în fața organizatorilor, a oamenilor faini, prezenți în toate zilele/serile de festival, sponsorilor, care au amenajat locații foarte inedite, drăguțe, unde ai avut ce vedea și ce face, tuturor celor care s-au implicat în acest eveniment grandios, a ieșit perfect. Mulțumesc Untold!

tattoo untold

Ne vedem la anul!

Tu ce-ai făcut la Untold 2017 ?

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

girls untold

cluj arenaelements untoldflorals untoldladies untoldtext untolduntold 2untolduntold1untold5

Pozele sunt preluate de pe pagina oficială de Facebook – Untold Festival – https://www.facebook.com/UntoldFestival/

2 thoughts on “10 lucruri pe care le-am făcut la Untold

  1. Pingback: Lansarea After Movie-ului UNTOLD 2017 și un nou UNTOLD 2018 – Eliza A.-beauty blog

  2. Pingback: Rezumat 2017 – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s