Fresh, fun, happy – tu cum te simți azi?

Hello tuturor,

Farmec a lansat pe piață mai multe game de produse în ultimele luni, dedicate îngrijirii tenului, părului și corpului. V-am vorbit despre super campaniile lor în câteva articole precedente. V-am familiarizat cu produsele Gerovital Tratament Expert, m-am pregătit de vara cu Gerovital SUN și am fost gata de selfie cu beauty kitul STOP Acnee.

De data aceasta, Gerovital s-a gândit la îngrijirea corpului, și a creat noile geluri de duș și crema de corp FULL OF – Life, Joy, Fresh, Love, Fun, Energy, Happy. Aceste produse au un miros extrem de floral/fructat și fiecare conferă o anumită senzație – de prospețime, de energizare sau de relaxare. Compoziția atent aleasă a ingredientelor naturale folosite, are numeroase efecte benefice asupra pielii: hidratare, exfoliere, calmare.

dav

Eu am fost surprinsă cu gelul de duș exfoliant Full of Fun și gelul de duș cremă Full of Love. Sunt adorabile!

Gelul de duș Exfoliat Gerovital Full of FUN – este îmbogățit cu extract de rodie. Asigură o exfoliere delicată cu ajutorul particulelor provenite din roci vulcanice, 100% naturale. Are rol în îmbunătățirea circulației sângelui și reîntinerește pielea. Îl folosesc de trei ori pe săptămână pentru a-mi curăța tenul în profunzime și îl pregătesc pentru aplicarea Laptelui autobronzant Gerovital SUN. Găsesc acest gel de duș foarte eficient!

Gelul de duș cremă Gerovital Full of LOVE – conține extract de bujor și are un miros încântător. Textura cremoasă ajută la remineralizarea și calmarea pielii. Îmi lasă o senzație de prospețime și tenul fin. Este preferatul meu!

dav

Pe farmec.ro găsiți, pe lângă cele două produse de mai sus, și gelul de duș Full of Energy, cu extract de ceai verde,  gelul de duș Full of Happy cu extracte de zmeură, Full of Life îmbogățit cu extract de orhidee,  gelul de duș cremă Full of Fresh cu afine și crema de corp sub duș Full of Joy, cu extract de Vanilie și Unt de Shea, pe care trebuie să o încerc neapărat. Super!

Luna aceasta, dacă adaugi în coșul de cumpărături minim 2 geluri de duș Gerovital primești la al doilea, un discount de 30%, doar pe farmec.ro.  Beneficiază de reduceri toată luna august, intră aici – https://www.farmec.ro/promotii-exclusiv-online/fresh-fun-happy-tu-cum-te-simti-azi–2247.html

dav

O altă noutate sunt antiperspirantele Gerovital Plant, atât în versiune full size cât și într-o versiune mai mică, de 40 ml, pentru călătorie. Eu am primit antiperspirantul Gerovital Plant Fancy, cel normal și varianta pentru călătorie, care este foarte practică.

Acest produs conține pudră naturală de Tapioca, ingredient ce are o putere mare de absorbție atât a grăsimilor cât și a umidității, de la nivelul pielii. Conferă o senzație confortabilă, are un parfum cu note gurmande și se comportă acceptabil cu pielea mea. Îl puteți încerca, click aici – https://www.farmec.ro/produse/corp/antiperspirant-deodorant-fancy-40-ml-770.html

La fiecare campanie am găsit produse pentru nevoile mele, ceva pe placul meu și de calitate, la un preț accesibil. Mulțumesc Farmec România.

Voi le-ați încercat? Aștept părerile voastre, mai jos, în comentarii.

selfie

Pe curând,

Eliza A.

IMG_20170813_212513_472

2 thoughts on “Fresh, fun, happy – tu cum te simți azi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s