Noutăți de la Melkior – Paleta potrivită pentru ochii tăi

Salutare,

După revoluționarul ruj lichid Matte Stain, Melkior mă surprinde din nou cu un produs inedit, despre care merită să vă spun și vouă. Ai ochii verzi, albaștri sau căprui? Iată că cei de la Melkior au creat special, pentru fiecare culoare împarte, o paletă de farduri, care să pună în valoare frumusețea ochilor. O super idee! 🙂

Tu știi cum să combini culorile pentru machiajul ochilor tăi? Ce faci când vrei să creezi efecte deosebite pe pleoape sau să dai profunzime privirii? Pentru un machiaj complet și reușit, cel mai bun sfat din partea specialiștilor, este să nu te limitezi la un singur fard, ci să alegi o paletă bogată în tonuri potrivite culorii ochilor tăi.

Ce ne propune Melkior:

Paleta Green Eyes MELKIOR (1)

Paleta Green Eyes MELKIOR (2)

*Ai ochii verzi? Asta e cutia pentru tine! Creată special de make-up artiștii Melkior, ea conține fardurile de pleoape: Red Leaf, Delicate Rose, Maroon, Beige Copper, Diaphane, Unique Touch. Am ales aceste culori special pentru machiajul ochilor tăi!

Ce ți se potrivește? Toate nuanțele care se bazează pe pigment roșu, adică nuanțe de violet, mov și maro roșcat. Pentru a sublinia forma ochilor, la machiajul de seară poți folosi un Cake Eyeliner Prune sau Brown. Rujul roșu este cel mai indicat pentru persoanele cu ochii verzi fiindcă el crează un contrast foarte frumos.

Paleta Brown Eyes MELKIOR (1)

Paleta Brown Eyes MELKIOR (2)

*Care e culoarea ochilor tăi? Cumva căprui? Împreună cu specialiștii Melkior, am ales aceste culori exact pentru tine: Desert Sand, Prune, Tropical Garden, Escape, Camee Rose, Sienna. Combină-le și poartă-le pentru a sublinia frumusețea ochilor tăi!

În cazul ochilor căprui, pentru că ne aflăm în mijlocul cercului cromatic, se pot folosi farduri de orice culoare. De exemplu, pentru machiajul de zi, indicate sunt tonuri mai deschise, cum este cazul fardului Desert Sand.

În cazul machiajului de seară, se potrivesc tonuri de albastru, violet, verde. Pentru o apariție de neuitat, conturează-ți ochii cu un Eyeliner sau un Cake Eyeliner. Look-ul tău poate fi întregit cu un Ruj roșu sau violet, sau în tonuri intermediare acestei cromatici.

Paleta Blue Eyes MELKIOR (1)

Paleta Blue Eyes MELKIOR (4)

*Ochii tăi sunt albaștrii? Iată ce farduri de pleoape ți se potrivesc: Olimpian Blue, Coral, Black Velvet, White Gold, Brown Sugar, Gold Metal. Sunt culori care te ajută sa-ți pui în evidență machiajul ochilor. Regula spune că se folosesc nuanțe complementare albastrului, adică cele care au la baza oranj.

Dacă ai ochii albaștrii, cea mai bună alegere pentru machiajul de zi sunt nuanțe neutre de maro și auriu. Pentru un machiaj de seară poți combina și contura cu mai mult negru. Rujul asortat? În funcție de ten și culoarea părului, mizează pe ruj corai sau oranj.

TRUC! Folosește iluminatorul în colțul intern al ochiului și pe arcadă, pentru a da prospețime și a ilumina privirea.

Paleta Green Eyes MELKIOR (3)

Alege PALETA cu nuanțele care dau farmec pleoapelor și cu care poți realiza un machiaj deosebit, atât pentru zi, cât și pentru seară. Fardurile Melkior sunt foarte pigmentate și promit să asigure o acoperire foarte mare. Se aplică uniform și sunt foarte rezistente în timp. Aplicarea se face cu ajutorul pensulelor speciale. Abia aștept să o testez pe cea care mi se potrivește, sunt foarte curioasă!

Noile Palete au fost create de Melkior ca fiind o soluție practică pentru toate persoanele care doresc să aibă o trusă de machiaj profesională și bine pusă la punct, utilă și practică.

Ce zici, le încercăm împreună ? Alege-o și tu pe cea potrivită ochilor tăi – https://www.melkior.ro/blog/1737-ce-culoare-au-ochii-tai-

 

Pe curând,

Eliza A.

Paleta Brown Eyes MELKIOR (3)

Paleta Blue Eyes MELKIOR (2)Paleta Blue Eyes MELKIOR (3)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s