Cercei statement de la Anna Dumitru Handmade

Azi am să vă spun povestea Anei-Maria. Ana este o tânără de 21 de ani, foarte talentată și frumoasă. Ea a pornit pe drumul handmade-ului de pe vremea când avea doar 15 ani. A preocupat-o de atunci să creeze accesorii cu propriile ei mâini, și a început cu papioanele. A fost înzestrată cu multă răbdare și creativitate și a muncit în toți acești ani pentru hobby-ul ei, care s-a transformat într-un business personal.

Clienții sunt mulțumiți de ceea ce oferă și nu a trebuit mult până vorba a mers mai departe și au venit clienți noi, printre care și anumite magazine de bijuterii. De partea cu biju-urile s-a apucat recent și au prins foarte bine și foarte repede.

dav

Creațiile ei sunt apreciate și purtate de multe doamne și domnișoare. Mă număr și eu printre acestea. Am primit de la Ana o pereche de cercei foarte chic, cu un aer parizian. Îi consider a fi o pereche de cercei statement, pentru ocazii speciale și mi se potrivesc la fix. Sunt dintr-o combinație de texturi – au material textil, o perlă neagră, un accesoriu metalic și coboară frumos pe zona gâtului.

Ana pune multă pasiune în creațiile ei și este tot mai apreciată în zona Social Media. Deține o pagină oficială de Facebook, mai precis https://www.facebook.com/DumitruAnaHandmade/ , și o găsiți și pe Instagram – https://www.instagram.com/anna_dumitru/ . Colaborează cu persoane publice și bloggerițe de succes.

dav

O admir pe Ana. Eu nu știam ce îmi doresc la 20 de ani. Ea este un exemplu. A reușit să se descurce singură și să pună bazele unui business la doar 21 de ani. A știu ce își dorește și a mers mai departe în drumul ales, cel al handmade-ului. Oricare dintre noi poate să facă asta. Trebuie doar să îți conturezi ceea ce dorești să faci, să pui suflet, să fii hotărâtă și să muncești mult. O faci pentru tine, și apoi pentru ceilalți.

Bravo Ana! Îți doresc mult succes în continuare și mă bucur să te cunosc.

Intră și tu pe paginile Anei și convinge-te de minunățiile pe care le face.

Click aici – https://www.facebook.com/DumitruAnaHandmade/

Și aici – https://www.instagram.com/anna_dumitru/

Să ai o toamnă minunată.

 

Pe curând,

Eliza A.

dav

dav

cercei Anna Dumitru 9

 

One thought on “Cercei statement de la Anna Dumitru Handmade

  1. Pingback: Rezumat 2017 – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s