Gala Excelenței 5MS la Cluj-Napoca

Hey, hey, hey

Un eveniment pe care îl aștept cu mult entuziasm, luna aceasta, este Gala Excelenței a celor de la 5MS. V-am mai vorbit despre ei. Sunt profesioniști în arta vorbitului în public și oferă oportunitatea tuturor celor care își doresc să se facă auziți, să pășească în fața unui public generos și să-și împărtășească povestea de viață. Îmi face plăcere să particip la evenimentele lor lunare, și încerc să ajung la cât mai multe.

Acum, la sfârșit de septembrie, îmi doresc în mod special să fiu prezentă la această gală de excelență, care sunt sigură că va fi extrem de interesantă și la care vor participa invitați speciali.

5ms1

M-am gândit să vă transmit și vouă informații despre acest eveniment și de ce nu, să ne vedem acolo, mai precis, pe data de 27 septembrie, de la orele 18, în locația Cinema Mărăști, din Cluj-Napoca.

Pe lângă cei 3 invitați speciali, ce fac parte din lumea business din România, antreprenori renumiți, speakeri profesioniști, vor lua cuvântul și cei 9 câștigători ale edițiilor lunare 5MS. Fiecare dintre ei va avea la dispoziție 10 minute în care să inspire și să convingă publicul pentru a fi votat. Vom asculta povești extraordinare, emoționante, reale, dar va fi până la urmă un concurs, din care discursul votat drept cel mai bun va câștiga marele premiu al acestei ediții.

5ms5

Pe lângă faptul că vom lua parte la experiențele și emoțiile speakerilor, de la fiecare discurs, la final, votându-ne preferatul, vom putea participa la o tombolă cu zeci de premii puse în joc. Invitații speciali din acest an sunt : Cristina Varo, coacher și trainer renumit în relații interumane, Hedi Hoka, doctor în psihologie și cea care a scris cartea ‘Iubesc să fiu femeie’, și Călin Biriș, bine cunoscutul marketer, antreprenor și trainer.

Îți propun să urmărești pagina 5MS CLUJ pentru a afla cine sunt cei 9 speakeri înscriși în competiție și alte informații despre eveniment, click aici – http://bit.ly/2gGaqmM

Intrarea este LIBERĂ dacă îți rezervi acum un loc, pe:  https://5ms.ro/events/gala-excelentei-4/ .

Vino și tu la Gala Excelenței 5MS.

Ne vedem acolo !

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

5ms4

5ms titlu

5ms3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s