Descoperă produsele naturale de la Green Lab Cosmetics

Bine v-am regăsit.

Ca și blogger primesc tot felul de propuneri de colaborare și oportunități de a încerca produse noi de pe piață. Este distractiv să testezi astfel de produse, dar în același timp poate fi și neplăcut. Poți să te trezești cu probleme alte tenului, alergii, și tot felul de reacții adverse. Până acum, am avut însă norocul să particip la campanii cu produse calitative și unele dintre ele au ajuns să facă din rutina mea de îngrijire de zi cu zi. Am fost atentă în alegerea partenerilor de colaborare și m-am informat despre fiecare campanie în parte.

Cu cei de la Green Lab Cosmectics povestea e puțin altfel. Eu am fost cea care i-am contactat pentru că mi-am dorit să încerc produsele lor cu ingrediente 100% naturale și fabricate aici în România, mai precis la Timișoara. I-am văzut prezenți pe Social Media, în special pe Instagram, unde diferite persoane pe care le urmăresc vorbeau despre experiența lor cu produsele Green Lab Cosmetics. Am primit un răspuns pozitiv din partea lor și în două zile coletul a ajuns la mine la birou. Super!

produse Pure Stem

Am început testarea chiar din ziua respectivă, și de atunci au trecut aproape 2 săptămâni. Gama lor de produse pentru îngrijirea tenului se numește Pure Stem. Momentan se găsesc pe piață 3 produse din această gamă: Crema de Zi Hidratantă și Revitalizantă Pure Stem, Crema de Noapte Intens Nutritivă și Reparatoare Pure Stem și Laptele Demachiant cu Ulei din Sâmburi de Struguri Pure Stem.

Contactul meu cu ambalajele acestor produse a fost surprinzător. Nu m-am așteptat să fie atât de bine realizate și extrem de eficiente în folosire. Cremele sunt în ambalaje verticale, la 50 ml, și au un sistem de aplicare cu pompiță. Laptele demachiant are un conținut generos, de 150 ml, și ambalajul este la fel de practic.

green lab cosmetics

Crema de Zi Hidratantă și Revitalizantă Pure Stem –  are în conținut: PhytoCellTec Alp Rose, Resveratrol, Alantoină, Ulei din sâmburi de struguri și Vitamina E. Printr-o tehnologie nouă  și modernă celulele stem vegetale PhytoCellTec au fost extrase din compoziția speciei de trandafiri Alp Rose, proveniți din Alpii Elvețieni. Resveratrolul este un puternic antioxidant și are un efect anti-aging. Alantoina este un ingredient activ ce ajută la hidratarea tenului și calmează iritațiile acestuia. Toți acești compuși alcătuiesc una dintre cele mai bune creme pe care le-am avut până acum. Este ușoară, are un miros subtil, intră repede în piele și folosind-o regulat am observat că tenul devine mai luminos, are un aspect fresh și pielea rămâne foarte fină la atingere. Un mare plus îl are și faptul că protejează împotriva razelor UV, având Spf 15.

Crema de Noapte Intens Nutritivă și Reparatoare Pure Stem – cu PhytoCellTec Alp Rose, Resveratrol, Alantoină, Ulei din sâmburi de struguri și Vitamina E, repară și controlează refacerea de celule stem epidermice, estompează ridurile, hidratează și o folosesc ori de câte ori simt tenul mai uscat, sau după demachierea unui machiaj intens, purtat multe ore pe piele. Ambele creme sunt potrivite pentru toate tipurile de ten și au un preț foarte bun, pentru ceea ce oferă, respectiv 49 lei.

Laptele Demachiant cu Ulei din Sâmburi de Struguri Pure Stem – conține: extract de sâmburi de struguri, Alantoină, Unt de Cacao, Unt de Shea și Vitamina E. Are o textură ușoară și îndepărtează eficient machiajul și impuritățile. Au fost de-ajuns doar două dischete demachiante, pentru fiecare ochi, pentru a-mi înlătura machiajul de peste zi, și sunt extrem de încântată de acest produs. Nu vreau să îl mai înlocuiesc și vi-l recomand din suflet. Merită!

Green Lab Cosmetics Testing

Produsele pot fi comandate online pe – https://www.green-lab.ro/ . Dacă ești din Cluj-Napoca, le poți găsi și la magazinul naturist Floare de Colț, de pe strada Ferdinand, numărul 30. E foarte aproape de birou meu, super!

Este așa de important să avem grijă de pielea noastră, să folosim produse cât mai naturale și să ne informăm asupra produselor pe care dorim să le încercăm. Sunt fericită să împart cu voi experiențele mele pozitive și să vă propun produse care chiar merită cumpărate.

Alege și tu marca de îngrijire Pure Stem by Green Lab Cosmetics!

selfie

Pe curând,

Eliza A.

greenlab_comanda

3 thoughts on “Descoperă produsele naturale de la Green Lab Cosmetics

  1. Pingback: Rezumat 2017 – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s