Un an de blog

Bună tuturor,

Astăzi e sărbătoare.

Pe 15 septembrie am împlinit un an de blog! Nu îmi vine să cred ce repede a zburat timpul. Când am început cu blogul nu m-am gândit așa de departe. L-am început pur și simplu dintr-o joacă, aproape spontan și a venit ca și o chemare. Îmi place să scriu și am vrut să o fac cu folos, să inspir pe cei din jurul meu, cunoscuți și necunoscuți, și să împărtășesc din experiențele personale și profesionale.

Scrisul pentru mine este și o terapie, un lucru bun pe care îl pot face pentru mine și pentru ceilalți. Este important ce scrii, ce transmiți mai departe și în ce mod. Eu cred că de-a lungul acestui an am devenit mai bună în această artă a scrisului și sper să vă fie de folos vouă. Sunt atât de fericită că am cunoscut oameni noi, talentați, prin intermediul blogului meu, și de la care am rămas cu povești minunate de viață.

IMG_20170506_204617_043

Am avut oportunitatea să particip la campanii de promovare a unor produse foarte cunoscute și să le testez, să colaborez cu mărci importante de pe piața din România și din afară și sunt recunoscătoare pentru asta. Dar cel mai important am primit aprecierile voastre, mesajele voastre și toată această susținere m-a făcut să continui.

Am pornit de la zero și am ajuns la peste 10.000 de vizualizări într-un an de blog. Pentru mine este o performanță. Nu mi-am fixat nici-un target sau vreun obiectiv, a venit totul de la sine și am ajuns până aici. Vă mulțumesc din suflet!

IMG_20170803_010307_933

Am scris despre femei de succes, despre evenimente la care am participat și mi-au plăcut, am scris despre produse preferate, despre locuri de vizitat, despre a face bine și despre multe altele. În curând voi împlini 100 de postări pe blog, va fi o altă sărbătoare și o reușită personală.

Nu știu ce urmează! Vreau să iau totul așa cum vine și să continui să scriu, să mă bucur de lucruri mici și să fiu una din vocile care vă va inspira și vă va motiva. Vă îmbrățișez cu drag!

Vă mulțumesc din nou.

bty

Pe curând,

Eliza A.

tightrope businessman

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s