O gustare sănătoasă pentru zilele de la birou – Gerble Expert Dietetic

Salutare tuturor,

Luna septembrie este o lună destul de agitată. Orașul prinde viață, copii se reîntorc pe băncile școlii, studenții se pregătesc de un nou an universitar și adulții muncesc din greu pentru a avea o lună cât mai productivă, după vacanța de vară.

Am și eu o perioadă plină la birou și mereu uit să mănânc sau să îmi cumpăr ceva pentru o zi lungă de muncă. Nu e în regulă! Apa și micile gustări nu trebuie să lipsească din agenda de lucru. E important să rămânem concentrați pe obiectivele zilnice și pentru asta avem nevoie de energie. Am fost bucuroasă să aflu că voi participa la noua campanie a celor de la BuzzStore, cu testarea biscuiților digestivi de la Gerble România. A venit la fix! Am primit un colet cu cele mai noi sortimente de biscuiți Gerble. Nu îi mai încercasem până atunci.

gerble.jpg

Îmi plac biscuiții mai ales împreună cu o cană de lapte, îmi amintește de unul din deserturile copilăriei. A fost primul lucru pe care l-am și făcut. Mi-am turnat un pahar de lapte proaspăt și am început să testez biscuiții. Am primit: Gerble Expert Dietetic Biscuiți Prăjitură cu Ciocolată și Nuci, Gerble Expert Dietetic Biscuiți cu Semințe Chia și Omega 3, Gerble Expert Dietetic Biscuiți cu Miere și Susan, Gerble Expert Dietetic Biscuiți cu Omega 3 și Castane, Gerble Expert Dietetic Biscuiți cu Antioxidanți, Merișoare și Germeni de orez.

Am fost încântată să descopăr acești biscuiți cu un conținut redus de zahăr, sare și grăsimi, comparativ cu media biscuiților de pe piață. Scrie că sunt copți din făină netratată chimic și nu au coloranți și conservanți în compoziție. Super! De asemenea, sunt îmbogățiți cu germeni de grâu, vitamine și minerale, Omega 3, fibre și Antioxidanți, potriviți pentru aceia dintre noi ce avem un ritm de viață alert și solicitant.

gerble - photo.jpg

Am gustat din fiecare și vreau să vă zic că preferații mei sunt cei cu ciocolată și nuci și cei cu semințe de Chia și Omega 3, dar toți sunt delicioși și sățioși. Unele cutii au 12 biscuiți, altele sunt de gramaj diferit și au 20 de biscuiți, aranjați frumos în pachețele de câte 3 sau 4 bucăți. Vreau să vă mărturisesc că am mâncat dimineața la micul dejun, lângă cafea, un pachețel de 4 biscuiți și mi-au ținut de foame până spre amiază. Super! Vă recomand să îi încercați, merită!

Colega mea are probleme cu stomacul, nu poate mânca dulce sau foarte sărat, și am fost curioasă dacă acești biscuiți sunt potriviți și pentru ea. I-a savurat liniștită și nu a simțit niciun disconfort digestiv, așa că sunt buni și pentru astfel de persoane, care au început de gastrită sau unele probleme digestive.

Alege și tu o gustare sănătoasă și delicioasă de la Gerble România!

Găsești biscuiții Gerble aici:

  1. Gerble Expert Dietetic Prăjitură Ciocolată/Nuci http://bit.ly/2fFK8BF
  2. Gerble Expert Dietetic Biscuiți Semințe Chia/Omega 3 http://bit.ly/2fDWfPs
  3. Gerble Expert Dietetic Biscuiți Miere/Susan http://bit.ly/2xX5t4d
  4. Gerble Expert Dietetic Biscuiți Omega3/Castane-in http://bit.ly/2wKUqpA
  5. Gerble Expert Dietetic Biscuiți Antioxidanți/Merișoare/Germeni de orez http://bit.ly/2xWmITe

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

gerble - titlu

#BuzzGerble #BuzzStore #Gerble #GerbleRomania #Buzzer #Buzz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s