Recenzie la crema Slimming Cream Intheline

Hey ladies,

Am încercat în ultima perioadă crema remodelatoare Slimming Cream de la INTHELINE COSMETICS, un top brand internațional. Da, am făcut-o și pe asta, și vreau să vă împărtășesc experiența mea.

Deși a început toamna, ne dorim mereu să fim în formă maximă și să avem o siluetă de invidiat. În zilele acestea de septembrie am fost destul de ocupată cu munca și nu am reușit atât cât mi-am dorit să fac mișcare iar de mâncat sănătos, mă străduiesc, dar se întâmplă să mai merg la KFC, să savurez câte o înghețată sau un desert și toate astea se văd. Nu sunt o persoană cu probleme de greutate, dar celulita sau unii colăcei există, mai mult sau mai puțin.

Slimming Cream Intheline ph

Cum vă spuneam încerc să am grijă de silueta mea, fac exerciții în căminul propriu, fac plimbări zilnic la pas prin oraș, sau câteodată mă plimb cu bicicleta. De data aceasta am încercat ceva nou. Am tot auzit de crema de slăbit, remodelatoare – Slimming Cream, și am văzut-o prezentă pe Social Media, folosită atât de persoane publice cât și de bloggerițe renumite, și mi-am dorit să o testez și să descopăr efectele ei, prin propria experiență. Mi-am comandat-o de pe site-ul oficial: www.intheline-cosmetics.com. Transportul este gratuit în toată lumea și a ajuns repede la mine, respectiv în 2 zile lucrătoare.

Cutia și ambalajul cremei sunt negre cu detalii metalice, tres chic. În cutie am găsit așa: un instrument de măsurare, un tabel-calendar, în care îți notezi before/after, dimensiunile pentru zona abdomenului, a șoldurilor, coapselor și ale posteriorului, pe tot parcursul utilizării acestei creme, un fel de evaluare în timp real. Super! Apoi am descoperit crema aceasta, la 100 ml, și un mesaj de mulțumire, simpatic: „Thank you for using the world’s best Slimming Cream Intheline”.

dav

Am fost rezervată în ceea ce o privește dar în același timp curioasă să văd rezultatele finale. M-am măsurat și am început să o utilizez zilnic, de două ori pe zi, seara și dimineața, dar au fost zile când recunosc am aplicat-o doar seara. Este o cremă mentolată, cu un miros interesant, tropical, și cu un conținut de culoare aurie. Am insistat cu aplicarea ei în zona abdomenului și a șoldurilor. La o aplicare am folosit o cantitate mică, fiind o cremă concentrată, cam cât folosesc și la o demachiere, și am întins-o foarte bine în zonele mele de interes, prin mișcări circulare. Mi-am făcut un fel de masaj și după ce a intrat în piele, zona respectivă s-a simțit răcoroasă.

Crema mi-a ajuns aproximativ 2 săptămâni și azi m-am măsurat din nou, fiind curioasă de rezultatul final. Vreau să menționez faptul că în aceste 2 săptămâni nu am făcut nimic diferit, nu am mâncat la regim sau mai puțin ca de obicei, am făcut mișcare și plimbări cât mi-a permis timpul, tocmai pentru a vedea dacă și în aceste condiții va fi vreo diferență. Și da, este o diferență! În zona abdomenului am pierdut 1,5 cm, pe șolduri 1 cm și în zona coapselor undeva la 0,5 cm, unde am aplicat mai puțină cremă. Nu pot să cred! Am fost cât mai precisă în măsurători și se pare că acesta e rezultatul final, asta după o singură cremă utilizată. E mult, e puțin, e o diferență! Vizibil nu pot să îmi dau seama, decât că celulita s-a mai diminuat, dar cred că dacă aș fi ținut un regim sănătos și aș fi făcut mai multă mișcare, sunt convinsă că rezultatele ar fi fost și mai evidente.

dav

Dacă vreți să încercați crema Slimming Cream Intheline, o puteți comanda pe site-ul: www.intheline-cosmetics.com și adăugând codul meu – Eliza10, obțineți o reducere de 10% la orice comandă, doar luna aceasta. Transportul este gratuit, atât pentru România cât și world wide. Profitați de această ocazie și testați și voi crema remodelatoare de la INTHELINE COSMETICS, un top brand internațional.

Fiți curioase și experimentați ceva nou!

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

crema intheline

Slimming Cream Intheline titlu

One thought on “Recenzie la crema Slimming Cream Intheline

  1. Pingback: Rezumat 2017 – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s